Agnieszka Bartoszek-Pączkowska - Teaching - Bridge of Knowledge

Search

e-Learning courses

Conducted classes

Performing promoter function in doctoral dissertations

  • Anna Piekarska

    Food science (Agricultural sciences)

    dr inż. title conferred on 2014-11-14 by Faculty of Chemistry

Reviewed papers list

  • Opracowanie metod analitycznych do oceny aktywności przeciwutleniającej nasion oleistych z rodzaju Brassica oraz ich produktów

    PhD thesis

    mgr Agnieszka Tułodziecka - Wydział Chemiczny Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu - 2016

  • Aktywność antyoksydacyjna liści kapusty białej na tle zmian fizjologicznych i biochemicznych wywołanych skażeniem gleby cynkiem i kadmem

    PhD thesis

    mgr Małgorzata Borek - Katedra Fizjologii Roślin przy Wydziale Rolniczo-Ekonomicznym Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - 2014

  • Rola białka p66Shc w indukcji stresu oksydacyjnego i śmierci komórek nowotworowych i nienowotworowych

    PhD thesis

    mgr Andżelika Borkowska - Zakład Bioenergetyki i Fizjologii Wysiłku Fizycznego Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego - 2012

seen 6417 times