prof. dr hab. inż. Agnieszka Bartoszek-Pączkowska
Research Teams (Team member)
-
Katedra chemii, technologii i biotechnologii żywności
* Biochemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności oraz ich chemiczne i enzymatyczne modyfikacje * Łagodne przetwarzanie żywności * Bezpieczeństwo zdrowotne żywności * Analiza żywności * Reologia żywności * Związki aktywne biologicznie pochodzenia roślinnego
Membership in scientific or artistic societies/organisations/institutions
-
European Chemoprevention Association
at position: członek
-
Polskie Towarzystwo Biochemiczne
at position: członek
-
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
at position: członek
Positions in journals editorial offices
-
członek Editorial Board
Conducted 2014-01-01 - 2016-12-31
Membership in scientific consortia
-
Sunniva
Project Sunniva „Sustainable food production through quality optimized raw material production and processing technologies for premium quality vegetable products and generated by-products” (2/SUNNIVA/SUSFOOD1/2014) co-financed by The National Centre for Research and Development in a programme „FP7 ERA-NET ON SUSTAINABLE FOOD PRODUCTION AND CONSUMPTION, SUSFOOD”
With: 17 jednostek z 7 krajów
seen 6417 times