MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH - Journal - Bridge of Knowledge

Search

MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH

ISSN:

1613-4125

eISSN:

1613-4133

Disciplines
(Field of Science):

  • biomedical engineering (Engineering and Technology)
  • medical biology (Medical and Health Sciences )
  • pharmacology and pharmacy (Medical and Health Sciences )
  • health sciences (Medical and Health Sciences )
  • agriculture and horticulture (Agricultural sciences)
  • food and nutrition technology (Agricultural sciences)
  • biotechnology (Natural sciences)
  • biological sciences (Natural sciences)
  • chemical sciences (Natural sciences)

Ministry points: Help

Ministry points - current year
Year Points List
Year 2024 100 Ministry scored journals list 2024
Ministry points - previous years
Year Points List
2024 100 Ministry scored journals list 2024
2023 100 Ministry Scored Journals List
2022 100 Ministry Scored Journals List 2019-2022
2021 100 Ministry Scored Journals List 2019-2022
2020 100 Ministry Scored Journals List 2019-2022
2019 100 Ministry Scored Journals List 2019-2022
2018 45 A
2017 45 A
2016 45 A
2015 45 A
2014 45 A
2013 45 A
2012 50 A
2011 50 A
2010 32 A

Model:

Hybrid

Points CiteScore:

Points CiteScore - current year
Year Points
Year 2023 8.7
Points CiteScore - previous years
Year Points
2023 8.7
2022 10.4
2021 10.2
2020 10.4
2019 8.6
2018 7.9
2017 7.8
2016 8.8
2015 7.9
2014 8.2
2013 8.6
2012 8.2
2011 7.9

Impact Factor:

Log in to see the Impact Factor.

Filters

total: 1

  • Category
  • Year

clear Chosen catalog filters disabled

Catalog Journals

Year 2007
  • The atherosclerotic heart disease and protecting properties of garlic: contemporary data
    Publication
    • S. Gorinstein
    • Z. Jastrzebski
    • J. Namieśnik
    • H. Leontowicz
    • M. Leontowicz
    • S. Trakhtenberg

    - MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH - Year 2007

    Artykuł jest pracą przeglądową zawierającą najnowsze dane dotyczące choroby serca w przebiegu miażdżycowym oraz ochonnych właściwości czosnku. Obecnie prowadzone badania wykazały fundamentalną rolę jaką odgrywa czosnek we wszystkich stadiach choroby. Liczne badania in-vitro potwierdzają zdolność czosnku do redukcji parametrów zachorowania na choroby serca w przebiegu miażdżycy: całkowity cholesterol, LDL, trigliceryny, utlenione...

seen 542 times