Microstructural behavior of water-in-oil emulsions stabilized by fatty acid esters of propylene glycol and zinc fatty acid salts
Abstract
Zbadano wpływ składu emulgatorów acylopropylenoglikolowych, modyfikowanych mydłami cynku, na charakter przemian strukturalnych jakim ulegają emulsje W/O stabilizowane przez takie emulgatory. Badano zarówno etap emulgowania jak i mikrostrukturę oraz właściwości reologiczne otrzymanych emulsji.
Citations
-
1 4
CrossRef
-
0
Web of Science
-
1 5
Scopus
Authors (2)
Cite as
Full text
full text is not available in portal
Keywords
Details
- Category:
- Articles
- Type:
- artykuł w czasopiśmie z listy filadelfijskiej
- Published in:
-
COLLOIDS AND SURFACES A-PHYSICOCHEMICAL AND ENGINEERING ASPECTS
no. 281,
pages 125 - 137,
ISSN: 0927-7757 - Language:
- English
- Publication year:
- 2006
- Bibliographic description:
- Macierzanka A., Szeląg H.: Microstructural behavior of water-in-oil emulsions stabilized by fatty acid esters of propylene glycol and zinc fatty acid salts// COLLOIDS AND SURFACES A-PHYSICOCHEMICAL AND ENGINEERING ASPECTS. -Vol. 281., nr. nr 1-3 (2006), s.125-137
- DOI:
- Digital Object Identifier (open in new tab) 10.1016/j.colsurfa.2006.02.025
- Verified by:
- Gdańsk University of Technology
seen 130 times