Abstract
Podczas warsztatów przedstawiono zalecenia znajdujące się w dyrektywach Unii Europejskiej na temat technicznych i technologicznych wymagań przy projektowaniu, konstruowaniu i wytwarzaniu urządzeń do produkcji i transportu żywności. W pracy omówiono szczegółowo zakres tematyczny wykładów i ćwiczeń przeznaczonych dla osób, które w polskich przedsiębiorstwach prywatnych lub państwowych, uczestniczą w realizacji wyposażenia technicznego dla linii technologicznych w produkcji żywności.
Authors (2)
Cite as
Full text
full text is not available in portal
Keywords
Details
- Category:
- Articles
- Type:
- artykuły w czasopismach recenzowanych i innych wydawnictwach ciągłych
- Published in:
-
Chłodnictwo : organ Naczelnej Organizacji Technicznej
pages 36 - 37,
ISSN: 0009-4919 - Language:
- Polish
- Publication year:
- 2002
- Bibliographic description:
- Matuszek T., Bieńczak K.: ''Warsztaty - EHDG''. Polagra-Food-2002.// CHŁODNICTWO. -., nr. 10 (2002), s.36-37
- Verified by:
- Gdańsk University of Technology
seen 110 times