Wpływ konfiguracji geometrycznej oktadecenowych kwasów tłuszczowych w żywności na szybkość utleniania lipidów.
Abstract
.
Author (1)
Cite as
Full text
download paper
downloaded 48 times
- Publication version
- Accepted or Published Version
- License
- open in new tab
Keywords
Details
- Category:
- Articles
- Type:
- artykuły w czasopismach recenzowanych i innych wydawnictwach ciągłych
- Published in:
-
Żywność. Nauka. Technologia. Jakość
pages 52 - 64,
ISSN: 2451-0769 - Language:
- Polish
- Publication year:
- 2003
- Bibliographic description:
- Szukalska E.: Wpływ konfiguracji geometrycznej oktadecenowych kwasów tłuszczowych w żywności na szybkość utleniania lipidów. // ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość. -., nr. 3(36) (2003), s.52-64
- Verified by:
- Gdańsk University of Technology
seen 121 times