Tomasz Dymerski - Publications - Bridge of Knowledge

Search

Filters

total: 152

  • Category
  • Year
  • Options

clear Chosen catalog filters disabled

Catalog Publications

Year 2015
Year 2014
Year 2013
Year 2012
Year 2011
Year 2010
  • New analytical sample preparation techniques in food flavour analysis
    Publication

    - Year 2010

    In this chapter sample preparation techniques were broadly characterized and their applications in field of food analysis were presented. Usefulness of three extraction methods: SPME, SAFE and SDE for isolation of aroma compounds from complex food matrices was compared. Additionally, requirements for sample preparation methods using in food flavour analysis were detailed.

  • SAFE - technika izolacji związków zapachowych z próbek żywności

    Oznaczanie składników odpowiedzialnych za zapach produktów żywnościowych dokonywane za pomocą technik chromatograficznych obejmuje dwa zasadnicze etapy: przygotowanie próbki i identyfikację (rozdzielenie połączone z odpowiednią metodą detekcji). Ze względu na skomplikowaną matrycę, specyfikę związków zapachowych - samoistne ich uwalnianie z matrycy, jak i możliwość zachodzenia przemian, kluczowym elementem analizy żywności jest...

  • State of the art electronic nose technology and future trends
    Publication

    - Year 2010

    This chapter briefly reviews the progress in field of artificial olfaction and demonstrates future trends in electronic nose technology. The discussion about e-nose concern also a big challenge for the pattern recognition (PARC) systems due to several particular problems they involve. Finally, the application of e-nose in different areas of life is given.

Year 2009

seen 4734 times