ANALYTICAL AND BIOANALYTICAL CHEMISTRY - Magazine - MOST Wiedzy

Search

Analytical and bioanalytical chemistry

SHERPA RoMEO status:

Green Help
Pre-print
author's version of the article before the review
Post-print
author's version of the article after the review

Status table SHERPA RoMEO

Status table SHERPA RoMEO
RoMEO color Archiving policy
Green can archive pre-prints and post-prints or a version of the publisher
Blue can archive post-prints
Yellow can archive pre-prints
White can not archive any materials
Gray unknown

ISSN: 1618-2642

Impact Factor

Log in to see the Impact Factor.

Verification:
Gdańsk University of Technology

MNiSW Points

MNiSW Points
List Year Points
A 2017 40
A 2016 35
A 2015 35
A 2014 40
A 2013 40
A 2011 35
A 2008 32

Filters

total: 43

  • Category
  • Year
  • Options

Catalog Magazines

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2008
2007
2005
2004
2003
2002
  • Intercomparison on measurements of PCBs in pork fat during the Belgian PCB-crisis
    Publication
    • K. Bester
    • H. Beenaert
    • A. Bernrouther
    • S. Harbeck
    • P. Konieczka
    • T. Linsinger
    • I. Mertens
    • H. Schimmel
    • B. Sejeroe-Olsen
    • J. Pauwels

    - ANALYTICAL AND BIOANALYTICAL CHEMISTRY - 2002

    W pracy przedstawiono wyniki porównania międzylaboratoryjnego oznaczania PCB w tłuszczu wieprzowym. Porównanie międzylaboratoryjne przeprowadzono w związku z tzw. "belgijskim kryzysem PCB" w latach 1999-2000. W porównaniu uczestniczyło 31 laboratoriów. Materiałem do badań były wyprodukowane w Instytucie Metod i Pomiarów Odniesienia (IRMM) w Geel - Belgia, trzy materiały odniesienia zawierające PCB w tłuszczu wieprzowym (suma PCB...

seen 96 times