EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY - Journal - MOST Wiedzy

Search

EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY

ISSN:

1438-2377

eISSN:

1438-2385

Disciplines
(Field of Science):

  • Biomedical engineering (Engineering and Technology)
  • Chemical engineering (Engineering and Technology)
  • Materials engineering (Engineering and Technology)
  • Mechanical engineering (Engineering and Technology)
  • Environmental engineering, mining and energy (Engineering and Technology)
  • Pharmacology and pharmacy (Medical and Health Sciences )
  • Physical culture science (Medical and Health Sciences )
  • Health sciences (Medical and Health Sciences )
  • Agriculture and horticulture (Agricultural sciences)
  • Nutrition and food technology (Agricultural sciences)
  • Veterinary science (Agricultural sciences)
  • Animal science and fisheries (Agricultural sciences)
  • Chemical sciences (Natural sciences)

Ministry points: Help

Ministry points - current year
Year Points List
Year 2021 70 Ministry Scored Journals List 2019
Ministry points - previous years
Year Points List
2021 70 Ministry Scored Journals List 2019
2020 70 Ministry Scored Journals List 2019
2019 70 Ministry Scored Journals List 2019
2018 30 A
2017 30 A
2016 25 A
2015 25 A
2014 25 A
2013 30 A
2012 30 A
2011 30 A
2010 32 A
2009 32 A
2008 32 A

Model:

Hybrid - transformation agreement

Points CiteScore:

Points CiteScore - current year
Year Points
Year 2020 4.4
Points CiteScore - previous years
Year Points
2020 4.4
2019 3.8
2018 3.2
2017 3.1
2016 3
2015 3.1
2014 2.6
2013 2.6
2012 2.6
2011 3.3

Impact Factor:

Log in to see the Impact Factor.

Filters

total: 14

  • Category
  • Year
  • Options

clear Chosen catalog filters disabled

Catalog Journals

Year 2021
Year 2020
Year 2019
Year 2018
Year 2017
Year 2016
Year 2013
  • Antioxidant activities and bioactive components in some berries
    Publication

    - EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY - Year 2013

    The objective of this study was to evaluate the antioxidant and binding effects of gooseberry, a less-stud-ied berry, and to compare with blueberry and cranberry in the model of interaction with human serum albumin (HSA). The relationship between the scavenging properties of dietary polyphenols of the selected berries and their affinities for HSA were investigated by fluorescence anal- ysis. In order to perform the extraction and...

    Full text to download in external service

Year 2012
Year 2009
Year 2008
  • Effect of transglutaminase and EDC on biodegradation of fish gelatin and gelatin-chitosan films

    Celem pracy było zbadanie podatności usieciowanych folii opakowaniowych z naturalnych polimerów na enzymatyczną hydrolizę. Niemodyfikowane folie żelatynowe były całkowicie hydrolizowane przez pepsynę i proteinazę N oraz w 60% przez pepsynę. Sieciowania przy użyciu transglutaminazy lub EDC zmiejszyło podatność folii na hydrolizę tylko przez pepsynę. Obecność chitozanu w dwuskładnikowych foliach modyfkownych EDC zmniejszyła stopień...

  • Nutritional properties of mussels Mytilus galloprovincialis
    Publication
    • H. Leontowicz
    • M. Leontowicz
    • J. Namieśnik
    • J. Drzewiecki
    • Y. Park
    • Z. Zachwieja
    • P. Zagrodzki
    • A. Gorinstein
    • S. Trakhtenberg
    • S. Gorinstein

    - EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY - Year 2008

    Celem badań było oznaczenie jakości markerów oraz oszacowanie wpływu diety wzbogaconej w małże pochodzące z zanieczyszczonych i niezanieczyszczonych obszarów na wybrane markery metabolizmu białek i lipidów u szczurów, których pokarm zawierał różne dawki cholesterolu. Obszerny zakres przeprowadzonych testów w warunkach in vitro wykazał, że małże pochodzące z zanieczyszczonych terenów charakteryzują się wyższą zawartością białek,...

seen 289 times