FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY - Journal - Bridge of Knowledge

Search

FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY

ISSN:

0278-6915

eISSN:

1873-6351

Disciplines
(Field of Science):

  • medical biology (Medical and Health Sciences )
  • pharmacology and pharmacy (Medical and Health Sciences )
  • health sciences (Medical and Health Sciences )
  • agriculture and horticulture (Agricultural sciences)
  • food and nutrition technology (Agricultural sciences)
  • animal science and fisheries (Agricultural sciences)
  • biotechnology (Natural sciences)
  • chemical sciences (Natural sciences)

Ministry points: Help

Ministry points - current year
Year Points List
Year 2024 100 Ministry scored journals list 2024
Ministry points - previous years
Year Points List
2024 100 Ministry scored journals list 2024
2023 100 Ministry Scored Journals List
2022 100 Ministry Scored Journals List 2019-2022
2021 100 Ministry Scored Journals List 2019-2022
2020 100 Ministry Scored Journals List 2019-2022
2019 100 Ministry Scored Journals List 2019-2022
2018 40 A
2017 40 A
2016 40 A
2015 35 A
2014 35 A
2013 35 A
2012 35 A
2011 35 A
2010 32 A

Model:

Hybrid

Points CiteScore:

Points CiteScore - current year
Year Points
Year 2022 11.2
Points CiteScore - previous years
Year Points
2022 11.2
2021 10.2
2020 8.6
2019 6.7
2018 5.9
2017 6.9
2016 8.6
2015 7.1
2014 5.4
2013 5.2
2012 5.2
2011 5.3

Impact Factor:

Log in to see the Impact Factor.

Filters

total: 7

  • Category
  • Year
  • Options

clear Chosen catalog filters disabled

Catalog Journals

Year 2023
Year 2015
Year 2012
Year 2008
Year 2007
  • The bioactivity of processed garlic (Allium sativum L.) as shown in vitro and in vivo studies on rats
    Publication
    • Z. Jastrzębski
    • H. Leontowicz
    • M. Leontowicz
    • J. Namieśnik
    • Z. Zachwieja
    • H. Barton
    • E. Pawelzik
    • P. Arancibia-Avila
    • F. Toledo
    • S. Gorinstein

    - FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY - Year 2007

    Czosnek w trakcie procesu obróbki traci znaczną część swojej bioaktywności. Właściwości przeciwutleniające zmierzone metodą FRAP i DPPH stwierdzono na najwyższym poziomie w przypadku czosnku surowego oraz po krótkim okresie gotowania. Badania na szczurach poddanych diecie z dodatkiem krótkogotowanego czosnku potwierdziły, że proces ten nie zaburza właściwości przeciwutleniających surowego czosnku. U zwierząt stwierdzono poprawę...

Year 2004

seen 697 times