INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES - Journal - Bridge of Knowledge

Search

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES

ISSN:

1094-2912

eISSN:

1532-2386

Disciplines
(Field of Science):

  • mechanical engineering (Engineering and Technology)
  • medical biology (Medical and Health Sciences )
  • pharmacology and pharmacy (Medical and Health Sciences )
  • health sciences (Medical and Health Sciences )
  • agriculture and horticulture (Agricultural sciences)
  • food and nutrition technology (Agricultural sciences)
  • animal science and fisheries (Agricultural sciences)
  • biotechnology (Natural sciences)

Ministry points: Help

Ministry points - current year
Year Points List
Year 2024 70 Ministry scored journals list 2024
Ministry points - previous years
Year Points List
2024 70 Ministry scored journals list 2024
2023 70 Ministry Scored Journals List
2022 70 Ministry Scored Journals List 2019-2022
2021 70 Ministry Scored Journals List 2019-2022
2020 70 Ministry Scored Journals List 2019-2022
2019 70 Ministry Scored Journals List 2019-2022
2018 25 A
2017 25 A
2016 25 A
2015 25 A
2014 20 A
2013 25 A
2012 25 A
2011 25 A
2010 27 A

Model:

Open Access

Points CiteScore:

Points CiteScore - current year
Year Points
Year 2022 5.7
Points CiteScore - previous years
Year Points
2022 5.7
2021 5.5
2020 4.9
2019 3.3
2018 2.5
2017 2.2
2016 2.4
2015 2
2014 1.8
2013 1.6
2012 1.4
2011 1.2

Impact Factor:

Log in to see the Impact Factor.

Filters

total: 4

  • Category
  • Year
  • Options

clear Chosen catalog filters disabled

Catalog Journals

Year 2021
Year 2016
Year 2014
Year 2012
  • Effects of cooking on the bioactivity of lotus roots and white onions
    Publication
    • M. H. Im
    • Y. Park
    • K. Ham
    • S. Kang
    • B. Heo
    • H. Leontowicz
    • M. Leontowicz
    • J. Namieśnik
    • K. Najman
    • S. Gorinstein

    - INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES - Year 2012

    W pracy przedstawiono wyniki badań wpływu obróbki termicznej (gotowanie) na zawartość związków bioaktywnych i potencjału przeciwutleniającego korzenia lotosu i cebuli białej.Wyniki badań jednoznacznie wskazują na fakt, że taki proces obróbki wpływa w znaczącym stopniu na spadek stężenia związków bioaktywnych i potencjału przeciwutleniającego.

    Full text available to download

seen 548 times