JOURNAL OF FOOD ENGINEERING - Magazine - MOST Wiedzy

Search

Journal of food engineering

Verification:

Gdańsk University of Technology

MNiSW Points:

MNiSW Points
2019 140 MNiSW 2019
MNiSW Points
Year Points List
2019 140 MNiSW 2019
2017 40 A
2016 40 A
2015 40 A
2014 35 A
2013 40 A
2011 35 A
2008 32 A

Impact Factor:

Log in to see the Impact Factor.

Publishing policies:

no data

ISSN:

0260-8774

Filters

total: 3

  • Category
  • Year

Catalog Magazines

2020
2012
  • Material Flow Analysis in a cooked mussel processing industry
    Publication
    • P. Bello Bugallo
    • A. Stupak
    • L. Andrade
    • R. Torres López

    - JOURNAL OF FOOD ENGINEERING - 2012

    Galicia (NW Spain) is an ideal environment for mussel culture owing to its excellent natural conditions. It is the first Spanish and European mussel producer and the second worldwide after China. More than 50% of the mussel collected in Galicia is used in the processing industry, which produces different products, as cooked mussel that is canned, frozen or used in the food industry. In this paper a methodology based on Life Cycle...

    Full text in external service

2007
  • The new method of settings the small fishes' backs in the desired direction

    W artykule przeanalizowano znane sposoby ukierunkowywania małych ryb grzbietem w jedną stronę. Podano założenia nowego sposobu orientowania poprzecznego. Przedstawiono wstępną analizę teoretyczną orientowania poprzecznego opartego na wykorzystaniu pary równoległych, nachylonych do poziomu, współbieżnych, gładkich rolek. Przeprowadzono weryfikację doświadczalną nowego sposobu na przykładzie szprotów bałtyckich. Ze względu na wstępny...

    Full text in external service

seen 51 times