MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH - Journal - Bridge of Knowledge

Search

MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH

ISSN:

1613-4125

eISSN:

1613-4133

Disciplines
(Field of Science):

  • biomedical engineering (Engineering and Technology)
  • medical biology (Medical and Health Sciences )
  • pharmacology and pharmacy (Medical and Health Sciences )
  • health sciences (Medical and Health Sciences )
  • agriculture and horticulture (Agricultural sciences)
  • food and nutrition technology (Agricultural sciences)
  • biotechnology (Natural sciences)
  • biological sciences (Natural sciences)
  • chemical sciences (Natural sciences)

Ministry points: Help

Ministry points - current year
Year Points List
Year 2024 100 Ministry scored journals list 2024
Ministry points - previous years
Year Points List
2024 100 Ministry scored journals list 2024
2023 100 Ministry Scored Journals List
2022 100 Ministry Scored Journals List 2019-2022
2021 100 Ministry Scored Journals List 2019-2022
2020 100 Ministry Scored Journals List 2019-2022
2019 100 Ministry Scored Journals List 2019-2022
2018 45 A
2017 45 A
2016 45 A
2015 45 A
2014 45 A
2013 45 A
2012 50 A
2011 50 A
2010 32 A

Model:

Hybrid

Points CiteScore:

Points CiteScore - current year
Year Points
Year 2022 10.4
Points CiteScore - previous years
Year Points
2022 10.4
2021 10.2
2020 10.4
2019 8.6
2018 7.9
2017 7.8
2016 8.8
2015 7.9
2014 8.2
2013 8.6
2012 8.2
2011 7.9

Impact Factor:

Log in to see the Impact Factor.

Filters

total: 1

  • Category
  • Year

clear Chosen catalog filters disabled

Catalog Journals

Year 2007
  • The atherosclerotic heart disease and protecting properties of garlic: contemporary data
    Publication
    • S. Gorinstein
    • Z. Jastrzebski
    • J. Namieśnik
    • H. Leontowicz
    • M. Leontowicz
    • S. Trakhtenberg

    - MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH - Year 2007

    Artykuł jest pracą przeglądową zawierającą najnowsze dane dotyczące choroby serca w przebiegu miażdżycowym oraz ochonnych właściwości czosnku. Obecnie prowadzone badania wykazały fundamentalną rolę jaką odgrywa czosnek we wszystkich stadiach choroby. Liczne badania in-vitro potwierdzają zdolność czosnku do redukcji parametrów zachorowania na choroby serca w przebiegu miażdżycy: całkowity cholesterol, LDL, trigliceryny, utlenione...

seen 258 times