Przemysł Spożywczy - Journal - Bridge of Knowledge

Search

Przemysł Spożywczy

Food Industry

ISSN:

0033-250X

eISSN:

2449-996X

Publisher:

Wydawnictwo SIGMA-NOT

Disciplines
(Field of Science):

  • Agriculture and horticulture (Agricultural sciences)
  • Food and nutrition technology (Agricultural sciences)

Ministry points: Help

Ministry points - current year
Year Points List
Year 2024 20 Ministry scored journals list 2024
Ministry points - previous years
Year Points List
2024 20 Ministry scored journals list 2024
2023 20 Ministry Scored Journals List
2022 20 Ministry Scored Journals List 2019-2022
2021 20 Ministry Scored Journals List 2019-2022
2020 20 Ministry Scored Journals List 2019-2022
2019 20 Ministry Scored Journals List 2019-2022
2018 12 B
2017 12 B
2016 12 B
2015 12 B
2014 5 B
2013 5 B
2012 6 B
2011 6 B
2010 6 B

Model:

Traditional

Impact Factor:

n/a

Publishing policy:

License: COPYRIGHT
License
COPYRIGHT
Information on publishing policy
n/a
Information on the conditions of self-archiving
n/a
Is self-archiving allowed by the journal?
No
Information on research data policy
n/a
Months of embargo
no embargo

Filters

total: 11

  • Category
  • Year

clear Chosen catalog filters disabled

Catalog Journals

Year 2021
  • Edward Kajdański - wspomnienie
    Publication

    Przedstawiono pokrótce życiorys i dokonania Edwarda Kajdańskiego, absolwenta Wydziału Technologii Maszyn Politechniki Gdańskiej z roku 1960. Edward Kajdański był dyplomatą, wybitnym znawcą historii, medycyny i sztuki Chin oraz autorem wielu fascynujących książek. Przez kilka lat po studiach pracował również w kilku zakładach przemysłu spożywczego w trójmieście. Zmarł 10 września 2020 roku w Gdańsku.

    Full text to download in external service

Year 2020
Year 2018
Year 2017
Year 2016
  • Nowe czynniki chłodnicze i zmiany w instalacjach chłodniczych. Cz.3

    Artykuł jest kontynuacją tematyki przedstawionej w części pierwszej (nr 9 -2015) oraz części drugiej (nr 10-2015). Autorzy nawiązują do konsekwencji jakie niosą ze sobą ograniczenia stosowania syntetycznych czynników chłodniczych z grupy CFC i HFC. W artykule przedstawiono analizę wpływu rodzaju czynnika chłodniczego na efektywność sprężarkowego układu chłodzenia przeznaczonego do współpracy z komorą chłodniczą do przechowywania...

    Full text to download in external service

Year 2015

seen 889 times