Przemysł Spożywczy - Journal - Bridge of Knowledge

Search

Przemysł Spożywczy

Food Industry

ISSN:

0033-250X

eISSN:

2449-996X

Publisher:

Wydawnictwo SIGMA-NOT

Disciplines
(Field of Science):

  • agriculture and horticulture (Agricultural sciences)
  • food and nutrition technology (Agricultural sciences)

Ministry points: Help

Ministry points - current year
Year Points List
Year 2025 20 Ministry scored journals list 2024
Ministry points - previous years
Year Points List
2025 20 Ministry scored journals list 2024
2024 20 Ministry scored journals list 2024
2023 20 Ministry Scored Journals List
2022 20 Ministry Scored Journals List 2019-2022
2021 20 Ministry Scored Journals List 2019-2022
2020 20 Ministry Scored Journals List 2019-2022
2019 20 Ministry Scored Journals List 2019-2022
2018 12 B
2017 12 B
2016 12 B
2015 12 B
2014 5 B
2013 5 B
2012 6 B
2011 6 B
2010 6 B

Model:

Traditional

Impact Factor:

n/a

Publishing policy:

License: COPYRIGHT
License
COPYRIGHT
Information on publishing policy
n/a
Information on the conditions of self-archiving
n/a
Is self-archiving allowed by the journal?
No
Information on research data policy
n/a
Months of embargo
no embargo

Filters

total: 13

  • Category
  • Year

clear Chosen catalog filters disabled

Catalog Journals

Year 2021
  • Edward Kajdański - wspomnienie
    Publication

    Przedstawiono pokrótce życiorys i dokonania Edwarda Kajdańskiego, absolwenta Wydziału Technologii Maszyn Politechniki Gdańskiej z roku 1960. Edward Kajdański był dyplomatą, wybitnym znawcą historii, medycyny i sztuki Chin oraz autorem wielu fascynujących książek. Przez kilka lat po studiach pracował również w kilku zakładach przemysłu spożywczego w trójmieście. Zmarł 10 września 2020 roku w Gdańsku.

    Full text to download in external service

Year 2020
Year 2018
Year 2017
Year 2016
  • Nowe czynniki chłodnicze i zmiany w instalacjach chłodniczych. Cz.3

    Artykuł jest kontynuacją tematyki przedstawionej w części pierwszej (nr 9 -2015) oraz części drugiej (nr 10-2015). Autorzy nawiązują do konsekwencji jakie niosą ze sobą ograniczenia stosowania syntetycznych czynników chłodniczych z grupy CFC i HFC. W artykule przedstawiono analizę wpływu rodzaju czynnika chłodniczego na efektywność sprężarkowego układu chłodzenia przeznaczonego do współpracy z komorą chłodniczą do przechowywania...

    Full text to download in external service

Year 2015

seen 1339 times