Żywność. Nauka. Technologia. Jakość - Journal - MOST Wiedzy

Search

Żywność. Nauka. Technologia. Jakość

ISSN:

2451-0769

eISSN:

2451-0777

Disciplines
(Field of Science):

  • Chemical engineering (Engineering and Technology)
  • Materials engineering (Engineering and Technology)
  • Pharmacology and pharmacy (Medical and Health Sciences )
  • Health sciences (Medical and Health Sciences )
  • Agriculture and horticulture (Agricultural sciences)
  • Nutrition and food technology (Agricultural sciences)
  • Animal science and fisheries (Agricultural sciences)

Ministry points: Help

Ministry points
2020 20 Ministry Scored Journals List 2019
Ministry points
Year Points List
2020 20 Ministry Scored Journals List 2019
2019 20 Ministry Scored Journals List 2019
2018 15 A
2017 15 A
2016 13 B
2015 13 B
2014 15 A
2013 15 A
2012 15 A
2011 15 A
2010 9 B
2009 9 B
2008 9 B

Model:

Open Access

Punkty CiteScore:

Punkty CiteScore
2018 0.31
Punkty CiteScore
Year Points
2018 0.31
2017 0.25
2016 0.22

Impact Factor:

Log in to see the Impact Factor.

Publishing policy:

License: CC BY 4.0
License
Creative Commons: CC-BY 4.0 open in new tab
Information on publishing policy
n/a
Information on the conditions of self-archiving
n/a
Is self-archiving allowed by the journal?
Yes - without restrictions
Submitted Version Help
yes
Accepted Version Help
yes
Published Version Help
yes
Information on research data policy
n/a
Additional information
Creative Commons license based on correspondence with the editors. Must link to journal homepage with DOI.

Filters

total: 9

  • Category
  • Year
  • Options

Catalog Journals

2019
2017
2016
2015
  • ZAWARTOŚĆ CUKRÓW W SOKACH DRZEWNYCH Z TERENU PODKARPACIA
    Publication
    • M. Bilek
    • K. Stawarczyk
    • A. Siembida
    • M. Strzemski
    • M. Olszewski
    • E. Cieślik

    - Żywność. Nauka. Technologia. Jakość - 2015

    Oznaczono zawartość cukrów w sokach drzewnych sześciu gatunków drzew rosnących na terenie Podkarpacia. Materiał doświadczalny stanowiły soki z drzew gatunków: brzoza zwisła in. brodawkowata (Betula pendula Roth.), brzoza omszona (Betula pubescens Ehrh.), grab pospolity (Carpinus betulus L.), klon zwyczajny (Acer platanoides L.), klon jesionolistny (Acer negundo L.) oraz wierzba biała (Salix alba L.). Analizę jakościową cukrów przeprowadzono...

    Full text in external service

2012
2010
2007
2003

seen 316 times