Fermentacje w przetwarzaniu mięsa i surowców roślinnych - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Fermentacje w przetwarzaniu mięsa i surowców roślinnych

Abstract

W rozdziale przedstawiono charakterystykę fermentowanych produktów mięsnych i rybnych oraz omówiono czynniki wpływające na ich jakość. Przedstawiono procesy zachodzące podczas fermentacyjnego przetwarzania surowców roślinnych. Opisano produkcję kiszonek paszowych.

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Keywords

Details

Category:
Monographic publication
Type:
rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku o zasięgu krajowym
Title of issue:
Wybrane procesy biotechnologiczne w produkcji żywności i używek strony 73 - 96
Language:
Polish
Publication year:
2012
Bibliographic description:
Malinowska-Pańczyk E.: Fermentacje w przetwarzaniu mięsa i surowców roślinnych// Wybrane procesy biotechnologiczne w produkcji żywności i używek/ Gdańsk: Wydaw. PG, 2012, s.73-96
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 126 times

Recommended for you

Meta Tags