Headspace solid-phase microextraction and gas chromatography-olfactometry analysis of raw spirits of different organoleptic quality - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Headspace solid-phase microextraction and gas chromatography-olfactometry analysis of raw spirits of different organoleptic quality

Abstract

Celem pracy było określenie, ktore związki wnoszą wkład w aromat destylatów rolniczych i wskazać te z nich które mogą powodować obniżenie ich właściwości organoleptycznych. W badaniach zastosowano ekstrakcję lotnych analitów z fazy nadpowierzchniowej techniką mikroekstrakcji do fazy nadpowierzchniowej w połączeniu z chromatografia gazową z detekcja olfaktometryczną . Znaleziono 40 zsubstancji, które mogą być markerami jakości organoleptycznej

Citations

  • 1 4

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 6

    Scopus

Cite as

Full text

download paper
downloaded 17 times
Publication version
Accepted or Published Version
DOI:
Digital Object Identifier (open in new tab) 10.1002/ffj.1930
License
Copyright (2009 John Wiley & Sons, Ltd.)

Keywords

Details

Category:
Articles
Type:
artykuł w czasopiśmie wyróżnionym w JCR
Published in:
FLAVOUR AND FRAGRANCE JOURNAL no. 24, pages 177 - 185,
ISSN: 0882-5734
Language:
English
Publication year:
2009
Bibliographic description:
Plutowska B., Wardencki W.: Headspace solid-phase microextraction and gas chromatography-olfactometry analysis of raw spirits of different organoleptic quality // FLAVOUR AND FRAGRANCE JOURNAL. -Vol. 24, nr. iss. 4 (2009), s.177-185
DOI:
Digital Object Identifier (open in new tab) 10.1002/ffj.1930
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 127 times

Recommended for you

Meta Tags