Isolation and some properties of the thermostable beta-galactosidase of Pyrococcus woesei expressed in Escherichia coli
Abstract
Opracowano metodę izolowania oraz zbadano właściwości enzymu otrzymanego ze szczepu Escherichia coli zawierającego gen kodujący termostabilną beta-ga-laktozydazę z Pyrococcus woesei.
Authors (2)
Cite as
Full text
full text is not available in portal
Keywords
Details
- Category:
- Articles
- Type:
- artykuł w czasopiśmie z listy filadelfijskiej
- Published in:
-
JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY
no. 26,
pages 49 - 62,
ISSN: 0145-8884 - Language:
- English
- Publication year:
- 2002
- Bibliographic description:
- Synowiecki J., Maciuńska J.: Isolation and some properties of the thermostable beta-galactosidase of Pyrococcus woesei expressed in Escherichia coli// JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY. -Vol. 26., (2002), s.49-62
- Verified by:
- Gdańsk University of Technology
seen 106 times