Mineral components in food - analytical implications - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Mineral components in food - analytical implications

Abstract

Rozdział w całości poświęcony jest analizie próbek żywności pod kątem oznaczania w nich mikro i makroelementów. Przedstawione zostały metody przygotowania próbek oraz techniki wykorzystywane na etapie oznaczeń końcowych.

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Keywords

Details

Category:
Monographic publication
Type:
rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku w języku o zasięgu międzynarodowym
Title of issue:
Mineral Components in Foods. strony 1 - 31
Language:
English
Publication year:
2007
Bibliographic description:
Biziuk M., Kuczyńska J.: Mineral components in food - analytical implications// Mineral Components in Foods./ ed. eds: P. Szefer, J.O. Nriagu. Boca Raton: CRC Press Taylor & Francis Group, 2007, s.1-31
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 122 times

Recommended for you

Meta Tags