Oznaczanie zawartości tokoferoli i tokotrienoli w olejach jadalnych zmodyfikowaną metodą Emmerie Engel`a.
Abstract
.
Authors (2)
Cite as
Full text
full text is not available in portal
Keywords
Details
- Category:
- Articles
- Type:
- artykuły w czasopismach recenzowanych i innych wydawnictwach ciągłych
- Published in:
-
ROCZNIKI INSTYTUTU PRZEMYSŁU MIĘSNEGO I TŁUSZCZOWEGO
no. 40,
pages 205 - 219,
ISSN: 0138-080X - Language:
- Polish
- Publication year:
- 2003
- Bibliographic description:
- Winiarska M., Tynek M.: Oznaczanie zawartości tokoferoli i tokotrienoli w olejach jadalnych zmodyfikowaną metodą Emmerie Engel`a.// ROCZNIKI INSTYTUTU PRZEMYSŁU MIĘSNEGO I TŁUSZCZOWEGO. -Vol. 40., (2003), s.205-219
- Verified by:
- Gdańsk University of Technology
seen 209 times