Oznaczanie zawartości tokoferoli i tokotrienoli w olejach jadalnych zmodyfikowaną metodą Emmerie Engel`a. - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Oznaczanie zawartości tokoferoli i tokotrienoli w olejach jadalnych zmodyfikowaną metodą Emmerie Engel`a.

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Keywords

Details

Category:
Articles
Type:
artykuły w czasopismach recenzowanych i innych wydawnictwach ciągłych
Published in:
ROCZNIKI INSTYTUTU PRZEMYSŁU MIĘSNEGO I TŁUSZCZOWEGO no. 40, pages 205 - 219,
ISSN: 0138-080X
Language:
Polish
Publication year:
2003
Bibliographic description:
Winiarska M., Tynek M.: Oznaczanie zawartości tokoferoli i tokotrienoli w olejach jadalnych zmodyfikowaną metodą Emmerie Engel`a.// ROCZNIKI INSTYTUTU PRZEMYSŁU MIĘSNEGO I TŁUSZCZOWEGO. -Vol. 40., (2003), s.205-219
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 157 times

Recommended for you

Meta Tags