Virgin rapeseed oils obtained from different rape varieties by cold pressed method - their characteristics, properties, and differences - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Virgin rapeseed oils obtained from different rape varieties by cold pressed method - their characteristics, properties, and differences

Abstract

Celem pracy było porównanie olejów uzyskanych z różnych odmian rzepaku. Oznaczono skład kwasów tłuszczowych, wartości liczb charakterystycznych (AcV, AnV, PV, TOTOX), zawartość karotenów, tokoferoli, chlorofili, polifenoli, metali (żelazo i miedź). Oznaczono stabilność oksydatywną olejów tłoczonych na zimno. Oznaczono skład frakcji lotnej i przeprowadzono analizy sensoryczne.

Citations

  • 2 4

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3 4

    Scopus

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Keywords

Details

Category:
Articles
Type:
artykuł w czasopiśmie wyróżnionym w JCR
Published in:
EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY no. 114, pages 357 - 366,
ISSN: 1438-7697
Language:
English
Publication year:
2012
Bibliographic description:
Tynek M., Pawłowicz R., Gromadzka J., Tylingo R., Wardencki W., Karlovits G.: Virgin rapeseed oils obtained from different rape varieties by cold pressed method - their characteristics, properties, and differences// EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY. -Vol. 114, nr. iss. 3 (2012), s.357-366
DOI:
Digital Object Identifier (open in new tab) 10.1002/ejlt.201100296
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 179 times

Recommended for you

Meta Tags