Acta Alimentaria - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Acta Alimentaria

ISSN:

0139-3006

eISSN:

1588-2535

Dyscypliny:

  • Nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • Nauki o zdrowiu (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • Rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • Technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
  • Zootechnika i rybactwo (Dziedzina nauk rolniczych)

Punkty Ministerialne: Pomoc

Punkty Ministerialne
2020 20 MNiSW 2019
Punkty Ministerialne
Rok Punkty Lista
2020 20 MNiSW 2019
2019 20 MNiSW 2019
2018 15 A
2017 15 A
2016 15 A
2015 15 A
2014 15 A
2013 15 A
2012 15 A
2011 15 A
2010 13 A
2009 13 A
2008 13 A

Punkty CiteScore:

Punkty CiteScore
2018 0.56
Punkty CiteScore
Rok Punkty
2018 0.56
2017 0.33
2016 0.39

Impact Factor:

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Polityka wydawnicza:

Pre-print
wersja autorska artykułu przed recenzją
Post-print
wersja autorska artykułu po recenzji

Tabela statusów SHERPA RoMEO

Tabela statusów SHERPA RoMEO
SHERPA RoMEO kolor Polityka archiwizacji
Zielony można archiwizować pre-printy i post-printy lub wersję wydawcy
Niebieski can archive post-prints
Żółty można archiwizować pre-printy
Biały nie można archiwizować żadnych materiałów
Szary brak danych

Filtry

wszystkich: 2

  • Kategoria
  • Rok
  • Opcje

Katalog Czasopism

2016
2012
  • Composition of fatty acids in selected sorts of biscuits, offered for children
    Publikacja

    - Acta Alimentaria - 2012

    The fatty acid (FA) composition, especially total trans-fatty acids (TFA) content in 12 assortments of biscuits offered for children, produced by four different companies, were determined by gas chromatography. Total fat content of the biscuit samples ranged from 2.2 to 22.8 g/100 g of product. The major FAs were palmitic C16:0, oleic C18:1, and linoleic C18:2 acids. Depending on the biscuit type, the total saturated fatty acids...

    Pełny tekst w portalu

wyświetlono 97 razy