JOURNAL OF FOOD SCIENCE - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

JOURNAL OF FOOD SCIENCE

ISSN:

0022-1147

eISSN:

1750-3841

Dyscypliny:

  • biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki o zdrowiu (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
  • zootechnika i rybactwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)

Punkty Ministerialne: Pomoc

Punkty Ministerialne - aktualny rok
Rok Punkty Lista
Rok 2024 70 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
Punkty Ministerialne - lata ubiegłe
Rok Punkty Lista
2024 70 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
2023 70 Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023
2022 70 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2021 70 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2020 70 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2019 70 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2018 30 A
2017 30 A
2016 30 A
2015 30 A
2014 30 A
2013 30 A
2012 35 A
2011 35 A
2010 27 A

Model czasopisma:

Hybrydowe

Punkty CiteScore:

Punkty CiteScore - aktualny rok
Rok Punkty
Rok 2023 7.1
Punkty CiteScore - lata ubiegłe
Rok Punkty
2023 7.1
2022 6.3
2021 5.1
2020 4.3
2019 3.7
2018 3.7
2017 3.3
2016 3.2
2015 3.6
2014 3.8
2013 3.8
2012 2.8
2011 2.7

Impact Factor:

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Filtry

wszystkich: 7

  • Kategoria
  • Rok
  • Opcje

wyczyść Filtry wybranego katalogu niedostępne

Katalog Czasopism

Rok 2020
Rok 2015
Rok 2014
Rok 2013
Rok 2011
  • Chemical Quality of Bottled Waters: A Review

    Bottled water has become very popular for quenching thirst and as a dietary (mineral) supplement. Theplethora of natural mineral waters precludes any unequivocal system of classification, which makes it difficult for theconsumer to choose a water with properties that suits him/her exactly. The ever-increasing popularity of bottled watersmeans that it is of the utmost importance to determine not only their mineral content, but above...

    Pełny tekst do pobrania w portalu

Rok 2008
  • Methodological evaluation of method for dietary heavy metal intake
    Publikacja

    - JOURNAL OF FOOD SCIENCE - Rok 2008

    Narażenie człowieka na działanie zanieczyszczeń środowiskowych jest poważnym problemem w obecnych czasach. Metale ciężkie są uważane za toksyczne dla człowieka ze względu na tendencję kumulowania się w wybranych tkankach organizmu. Ponadto, ich obecność w ustroju jest przyczyną wielu schorzeń. Substancje szkodliwe mogą przenikać do organizmu kilkoma drogami, m.in. poprzez spożywanie skażonej żywności. Biorąc pod uwagę ryzyko związane...

wyświetlono 848 razy