MICROCHEMICAL JOURNAL - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Microchemical journal

SHERPA RoMEO status:

Zielony Pomoc
Pre-print
wersja autorska artykułu przed recenzją
Post-print
wersja autorska artykułu po recenzji

Tabela statusów SHERPA RoMEO

Tabela statusów SHERPA RoMEO
SHERPA RoMEO kolor Polityka archiwizacji
Zielony można archiwizować pre-printy i post-printy lub wersję wydawcy
Niebieski can archive post-prints
Żółty można archiwizować pre-printy
Biały nie można archiwizować żadnych materiałów
Szary brak danych

ISSN: 0026-265X

Współczynnik Impact Factor

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

Punkty Ministerialne

Punkty Ministerialne
Lista Rok Punkty
A 2017 35
A 2016 35
A 2015 35
A 2014 35
A 2013 30
A 2011 30
A 2008 27

Filtry

wszystkich: 17

  • Kategoria
  • Rok

Katalog Czasopism

2019
2018
2017
2016
2014
  • Bioactive and bioavailability of minerals in rats loaded with cholesterol and kiwi fruit
    Publikacja
    • M. Leontowicz
    • I. Jesion
    • H. Leontowicz
    • Y. Park
    • J. Namieśnik
    • Z. Jastrzebski
    • E. Katrich
    • Z. Tashma
    • S. Gorinstein

    - MICROCHEMICAL JOURNAL - 2014

    The aim of this study was to compare the content of polyphenols (TP), minerals, ascorbic acid (AA) and total antioxidant capacities (TAC) of conventional and organic kiwifruit ‘Hayward’ treated with ethylene after harvest and to determine their influence on plasma TAC, mineral content in the liver and bioavailability (RBV — relative bioavailability value) in rats fed diet containing cholesterol. Organic and conventionally grown...

2013

wyświetlono 111 razy