ISSN:
eISSN:
Dyscypliny:
- biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- nauki medyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- nauki o kulturze fizycznej (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- nauki o zdrowiu (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- nauki o rodzinie (Dziedzina nauk o rodzinie)
- technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
- zootechnika i rybactwo (Dziedzina nauk rolniczych)
- biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
- nauki biologiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
Punkty Ministerialne: Pomoc
Rok | Punkty | Lista |
---|---|---|
Rok 2024 | 140 | Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024 |
Rok | Punkty | Lista |
---|---|---|
2024 | 140 | Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024 |
2023 | 140 | Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023 |
2022 | 140 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2021 | 140 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2020 | 140 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2019 | 140 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2018 | 30 | A |
2017 | 30 | A |
2016 | 30 | A |
2015 | 30 | A |
2014 | 30 | A |
2013 | 30 | A |
2012 | 30 | A |
2011 | 30 | A |
2010 | 27 | A |
Model czasopisma:
Punkty CiteScore:
Rok | Punkty |
---|---|
Rok 2023 | 7.8 |
Rok | Punkty |
---|---|
2023 | 7.8 |
2022 | 8.3 |
2021 | 6.8 |
2020 | 6.2 |
2019 | 6.1 |
2018 | 6.6 |
2017 | 6.7 |
2016 | 6.3 |
2015 | 5.6 |
2014 | 5.2 |
2013 | 5.7 |
2012 | 5.1 |
2011 | 5.2 |
Impact Factor:
Sherpa Romeo:
Prace opublikowane w tym czasopiśmie
Filtry
wszystkich: 4
Katalog Czasopism
Rok 2024
-
Bodybuilders and high-level meat consumers’ behavior towards rabbit, beef, chicken, turkey, and lamb meat: A comparative review
PublikacjaIn bodybuilders’ diets, protein plays a crucial role in supporting muscle growth and repairing damaged muscle tissue. These individuals meet their protein needs by combining dietary sources with supplements. Animal-based proteins are often preferred over plant-based proteins because they are believed to better support muscle protein synthesis. This review explores the meat consumption patterns of bodybuilders and high-level meat...
Rok 2019
-
Beneficial effects and potential risks of tomato consumption for human health: An overview
PublikacjaTomato and its derived products have a very interesting nutritional value in addition to prominent antioxidant,anti-inflammatory, and anticancer activities. In terms of tomatoes are generally quite safe to eat. However,overall consumption varies from individual to individual. Indeed, either beneficial or harmful effects of plantsor their derived products are closely related to quality, including the presence of biologically active...
Rok 2014
Rok 2011
-
Influence of two cultivars of persimmon on atherosclerosis indices in rats fed cholesterol-containing diets: investigation in vitro and in vivo
PublikacjaCelem badań było oszacowanie wpływu dwóch odmian śliwy daktylowej na niektóre parametry arteriosklerozy u szczurów karmionych dietą zawierającą cholesterol. W ramach badań in vitro badano owoce dwóch odmian śliwy daktylowej jako dodatku do diety szczurów na zawartość związków bioaktywnych (polifenole, flawonoidy, flawonole, taniny, kartenoidy i kwas askorbinowy) i na aktywność przeciwutleniającą. W trakcie badań in vivo różnych...
wyświetlono 1333 razy