Antioxidant properties of infusions from leaves of sweet potato (Ipomoea batatas L. Lam) depending on temperature and brewing time - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Antioxidant properties of infusions from leaves of sweet potato (Ipomoea batatas L. Lam) depending on temperature and brewing time

Abstrakt

Cytowania

  • 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2

    Scopus

Autorzy (3)

  • Zdjęcie użytkownika  Barbara Krochmal-Marczak

    Barbara Krochmal-Marczak

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Kiełtyka-Dadasiewicz

    Anna Kiełtyka-Dadasiewicz

  • Zdjęcie użytkownika Prof. dr hab. Barbara Sawicka

    Barbara Sawicka Prof. dr hab.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
JOURNAL OF CENTRAL EUROPEAN AGRICULTURE nr 20, wydanie 3, strony 961 - 966,
ISSN: 1332-9049
ISSN:
1332-9049
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.5513/jcea01/20.3.2295
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 24 razy

Meta Tagi