Choosing source of microorganisms and processing technology for next generation beet bioinoculant - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Choosing source of microorganisms and processing technology for next generation beet bioinoculant

Abstrakt

Cytowania

  • 9

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 6

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  Sonia Szymańska

    Sonia Szymańska

  • Zdjęcie użytkownika  Marcin Sikora

    Marcin Sikora

  • Zdjęcie użytkownika  Katarzyna Hrynkiewicz

    Katarzyna Hrynkiewicz

  • Zdjęcie użytkownika  Jarosław Tyburski

    Jarosław Tyburski

  • Zdjęcie użytkownika  Andrzej Tretyn

    Andrzej Tretyn

  • Zdjęcie użytkownika  Marcin Gołębiewski

    Marcin Gołębiewski

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Scientific Reports nr 11, wydanie 1,
ISSN: 2045-2322
ISSN:
2045-2322
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1038/s41598-021-82436-5
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 16 razy

Meta Tagi