Effects of starch type and concentration on the physicochemical properties of bilayer‐stabilized oil‐in‐water emulsion gels enriched with β‐1,3/1,6‐D‐glucans
Abstrakt
Cytowania
-
1
CrossRef
-
0
Web of Science
-
1
Scopus
Autorzy (4)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
Journal of the Science of Food and Agriculture
nr 100,
wydanie 13,
strony 4879 - 4886,
ISSN: 0022-5142 - ISSN:
- 0022-5142
- Rok wydania:
- 2020
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1002/jsfa.10548
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 41 razy