Effects of starch type and concentration on the physicochemical properties of bilayer‐stabilized oil‐in‐water emulsion gels enriched with β‐1,3/1,6‐D‐glucans - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effects of starch type and concentration on the physicochemical properties of bilayer‐stabilized oil‐in‐water emulsion gels enriched with β‐1,3/1,6‐D‐glucans

Abstrakt

Cytowania

  • 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1

    Scopus

Autorzy (4)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Journal of the Science of Food and Agriculture nr 100, wydanie 13, strony 4879 - 4886,
ISSN: 0022-5142
ISSN:
0022-5142
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1002/jsfa.10548
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 41 razy

Meta Tagi