Levels of Antioxidant Activity and Fluoride Content in Coffee Infusions of Arabica, Robusta and Green Coffee Beans in According to their Brewing Methods
Abstrakt
Cytowania
-
4 0
CrossRef
-
0
Web of Science
-
4 6
Scopus
Autorzy (7)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
BIOLOGICAL TRACE ELEMENT RESEARCH
nr 179,
wydanie 2,
strony 327 - 333,
ISSN: 0163-4984 - ISSN:
- 0163-4984
- Rok wydania:
- 2017
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1007/s12011-017-0963-9
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 78 razy