MOLECULAR AND QUALITY MEAT CHARACTERISTICS OF NEW FISH SPECIES INTRODUCED TO THE EU MARKET - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

MOLECULAR AND QUALITY MEAT CHARACTERISTICS OF NEW FISH SPECIES INTRODUCED TO THE EU MARKET

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (5)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
ELECTRONIC JOURNAL OF POLISH AGRICULTURAL UNIVERSTIES nr 22, wydanie 2,
ISSN: 1505-0297
ISSN:
15050297
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.30825/5.ejpau.172.2019.22.2
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 14 razy

Meta Tagi