Pasta Fortified with Potato Juice: Structure, Quality, and Consumer Acceptance - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Pasta Fortified with Potato Juice: Structure, Quality, and Consumer Acceptance

Abstrakt

Cytowania

  • 3 4

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3 6

    Scopus

Autorzy (7)

  • Zdjęcie użytkownika  Grażyna Lewandowicz

    Grażyna Lewandowicz

  • Zdjęcie użytkownika  Agnieszka Makowska

    Agnieszka Makowska

  • Zdjęcie użytkownika  Ismena Knoll

    Ismena Knoll

  • Zdjęcie użytkownika  Wioletta Błaszczak

    Wioletta Błaszczak

  • Zdjęcie użytkownika  Wojciech Białas

    Wojciech Białas

  • Zdjęcie użytkownika  Piotr Kubiak

    Piotr Kubiak

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
JOURNAL OF FOOD SCIENCE nr 80, wydanie 6, strony S1377 - S1382,
ISSN: 0022-1147
ISSN:
00221147
Rok wydania:
2015
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1111/1750-3841.12906
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 62 razy

Meta Tagi