Potential DPP IV Inhibitory Peptides from Dry-Cured Pork Loins after Hydrolysis: An In Vitro and In Silico Study - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Potential DPP IV Inhibitory Peptides from Dry-Cured Pork Loins after Hydrolysis: An In Vitro and In Silico Study

Abstrakt

Cytowania

  • 1 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 1

    Scopus

Autorzy (2)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Current Issues in Molecular Biology nr 43, wydanie 3, strony 1335 - 1349,
ISSN: 1467-3045
ISSN:
1467-3045
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/cimb43030095
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 50 razy

Meta Tagi