Potential DPP IV Inhibitory Peptides from Dry-Cured Pork Loins after Hydrolysis: An In Vitro and In Silico Study
Abstrakt
Cytowania
-
1 1
CrossRef
-
0
Web of Science
-
1 1
Scopus
Autorzy (2)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
Current Issues in Molecular Biology
nr 43,
wydanie 3,
strony 1335 - 1349,
ISSN: 1467-3045 - ISSN:
- 1467-3045
- Rok wydania:
- 2021
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/cimb43030095
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 50 razy