Response of murine gut microbiota to a prebiotic based on oligosaccharides derived via hydrolysis of fungal α-(1→3)-d-glucan: Preclinical trial study on mice - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Response of murine gut microbiota to a prebiotic based on oligosaccharides derived via hydrolysis of fungal α-(1→3)-d-glucan: Preclinical trial study on mice

Abstrakt

Cytowania

  • 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3

    Scopus

Autorzy (8)

  • Zdjęcie użytkownika  Ewa Sajnaga

    Ewa Sajnaga

  • Zdjęcie użytkownika  Katarzyna Socała

    Katarzyna Socała

  • Zdjęcie użytkownika  Agnieszka Kalwasińska

    Agnieszka Kalwasińska

  • Zdjęcie użytkownika  Piotr Wlaź

    Piotr Wlaź

  • Zdjęcie użytkownika  Adam Waśko

    Adam Waśko

  • Zdjęcie użytkownika  Monika Jach

    Monika Jach

  • Zdjęcie użytkownika  Michał Tomczyk

    Michał Tomczyk

  • Zdjęcie użytkownika  Adrian Wiater

    Adrian Wiater

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Food Chemistry nr 417,
ISSN: 0308-8146
ISSN:
03088146
Rok wydania:
2023
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.foodchem.2023.135928
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 35 razy

Meta Tagi