Abstrakt
The ever-growing popularity of bottled water is the result of many factors. One of the most relevant is the widespread belief that bottled water is safer for drinking than tap water. In fact many literature sources describe the rapid growth of the amounts of microorganisms in bottled water samples following the bottling process. The main purpose of this article is to collect the information on the factors which may affect this phenomenon and to assess the suitability of the existing microbiological requirements for this type of products in the context of consumer health protection.
Cytowania
-
1 8
CrossRef
-
0
Web of Science
-
1 6
Scopus
Autorzy (3)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Słowa kluczowe
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- artykuł w czasopiśmie wyróżnionym w JCR
- Opublikowano w:
-
FOOD CONTROL
nr 61,
strony 188 - 195,
ISSN: 0956-7135 - Język:
- angielski
- Rok wydania:
- 2016
- Opis bibliograficzny:
- Diduch M., Polkowska Ż., Namieśnik J.: The role of heterotrophic plate count bacteria in bottled water quality assessment// FOOD CONTROL. -Vol. 61, (2016), s.188-195
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.foodcont.2015.09.024
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
wyświetlono 150 razy