The use of low-coherence interferometer for sugar content determination - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The use of low-coherence interferometer for sugar content determination

Abstrakt

In this article, the implementation of low-coherence interferometer with signal processing in time domain for sugar content determination in aqueous solution is presented. The elaborated measurement set-up was tested with the use of synthesized source made of two low-coherence sources. The use of two sources with dedicated parameters enabled to obtain a proper metrological parameters of the measurement system. The elaborated low-coherence system enables to measure sugar content in aqueous solution with correlation coefficient R2 equal to 1, and the relative error of measurement in the range of ± 5,8%.

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Aktywność konferencyjna
Typ:
materiały konferencyjne indeksowane w Web of Science
Tytuł wydania:
2nd International Symposium on Optics and Biophotonics / Saratov Fall Meeting (SFM) strony 1 - 2
ISSN:
0277-786X
Język:
angielski
Rok wydania:
2015
Opis bibliograficzny:
Jędrzejewska-Szczerska M..: The use of low-coherence interferometer for sugar content determination, W: 2nd International Symposium on Optics and Biophotonics / Saratov Fall Meeting (SFM), 2015, SPIE-INT SOC OPTICAL ENGINEERING, 1000 20TH ST, PO BOX 10, BELLINGHAM, WA 98227-0010 USA,.
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1117/12.2178387
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 83 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi