Ilona Kołodziejska - Publikacje - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Filtry

wszystkich: 57

  • Kategoria
  • Rok
  • Opcje

wyczyść Filtry wybranego katalogu niedostępne

Katalog Publikacji

Rok 2017
Rok 2008
Rok 2015
Rok 2019
Rok 2010
Rok 2011
Rok 2018
Rok 2016
Rok 2004
Rok 2009
Rok 2005
Rok 2020
Rok 2014
Rok 2003
Rok 2006
Rok 2002
  • Microbial risks in mild hot smoking of fish

    Gorące wędzenie ryb w łagodnych warunkach, w temperaturze nie przekraczającej 65 stopni Celsjusza wewnątrz ryby i przy niskiej zawartości soli w mięsie tylko częściowo inaktywuje bakterie chorobotwórcze oraz w niewystarczającym stopniu hamuje wzrost drobnoustrojów podczas przechowywania produktu. Wymagane bezpieczeństwo można osiągnąć tylko w przypadku bardzo świeżego surowca i wysokiej higieny podczas jego przetwarzania oraz przechowywania...

Rok 2012

wyświetlono 1103 razy