dr inż. Izabela Sinkiewicz
Zatrudnienie
- Profesor uczelni ze stop. nauk. dr w Katedra Chemii,Technologii i Biotechnologii Żywności
Obszary badawcze
Kursy online
-
Elektrochemia I wykład 2021/22
Na kursie znajdują się wykłady z przedmiotu Elektrochemia
-
Polimery Przewodzące -wykład 21
Wykład15h Przedmiot: Polimery Przewodzące dla kierunku Inżynieria materiałowa, II st, III semestr.
-
Techniki amplifikacji kwasów nukleinowych -2022-2023
Specjalność: Biotechnologia molekularna (WCh), II stopnia, stacjonarne Prowadzący wykład: dr hab. Beata Krawczyk, prof. uczelni - forma stacjonarna Prowadzący laboratoria: mgr inż. Bartosz Ostrowski - zajęcia stacjonarne na PG, sala 17 WCH C. Kontakt: (58) 347-23-83 Beata Krawczyk (wykłady): e-mail: beata.krawczyk@pg.edu.pl; WCH B; p.218; Bartosz Ostrowski, WCH B, p.218 tel. (58) 347-13-83 Konsultacje: stacjonarnie we wtorki ...
-
Podstawy Biotechnologii - Nowy
Program wykładów: 1. Przedmiot i zakres biotechnologii. Biotechnologia a inżynieria biomedyczna 2. Społeczny odbiór biotechnologii 3. Komórki wykorzystywane w biotechnologii 4. Podstawowe techniki inżynierii genetycznej 5. Wytwarzanie białek rekombinowanych 6. Metody poszukiwania i otrzymywanie biofarmaceutyków małocząsteczkowych 7. Wytwarzanie przeciwciał i ich zastosowania w medycynie 8. Terapia genowa i antysensowa 9. ...
-
Technologia preparatów enzymatycznych 2020/2021 - Nowy
Kurs przeznaczony jest dla studentów kierunku Biotechnologia, specjalność Technologia, biotechnologia i analiza żywności, realizujących zajęcia w 2 semestrze, studiów II stopnia. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
2022 Modyfikacje związków wielkocząsteczkowych (PG_00038551) - Nowy
-
Społeczna rola żywności i żywienia 2021/2022 sem. letni
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów II stopnia realizujących zajęcia w semestrze 3 w roku akademickim 2021/2022. W ramach tego kursu będzie realizowany przedmiot humanistyczno-społeczny Społeczna rola żywności i żywienia. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
2022/23 Modelowanie w chemii
W ramach niniejszego kursu realizowane będą zajęcia z przedmiotu Modelowanie w chemii dla kierunku Chemia (V sem., I st., WCh).
-
2023 Modyfikacje związków wielkocząsteczkowych (PG_00038551)
-
2022/23 Chemia III dla kierunku Nanotechnologia sem_3
Zajęcia z Chemii III opis właściwości pierwiastków, związków kompleksowych oraz struktur nieorganicznych przydatnych w nanotechnologii
-
Inżynieria Tkankowa i Genetyczna - wstęp do laboratorium - Nowy (Archiwizowany 2021-10-29) - Nowy
-
ANALIZA CYKLU ŻYCIA WYROBÓW BUDOWLANYCH (LCA) - ChB 2022/2023 lato
ANALIZA CYKLU ŻYCIA WYROBÓW BUDOWLANYCH (LCA) - inżynierskie, (sem. 4/6)
-
Społeczna rola żywności i żywienia 2022/2023 sem. zimowy
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów II stopnia realizujących zajęcia w semestrze 2 lub 3 w roku akademickim 2022/2023. W ramach tego kursu będzie realizowany przedmiot humanistyczno-społeczny Społeczna rola żywności i żywienia. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Techniki amplifikacji kwasów nukleinowych -2021-2022
Specjalność: Biotechnologia molekularna (WCh), II stopnia, stacjonarne Prowadzący wykład: dr hab. Beata Krawczyk, prof. uczelni - stacjonarnie na uczelni Prowadzący laboratoria: mgr inż. Magdalena Fordon - zajęcia stacjonarne na PG, sala 17 WCH C. Kontakt: (58) 347-23-83 Beata Krawczyk (wykłady): e-mail: beata.krawczyk@pg.edu.pl; WCH B; p.218; Magdalena Fordon (laboratoria): magda.fordon@gmail.com; WCH B; p.218 Konsultacje:...
-
Chemia i nanotechnologia kosmetyków 2021/2022 (Archiwizowany 2022-04-22) - Nowy
-
Związki biologicznie czynne pochodzenia naturalnego - 2020/2021
Kurs e-Nauczania dla studentów kierunku Biotechnologia Leków, II stopień, semestr 1. Kurs zawiera linki do wykładów online, a także skrypty w postaci plików .pdf oraz .pptx. Materiały pojawiają się w regularnych odstępach czasu, o czym Studenci będą informowani drogą mailową.
-
Biotechnologia ogólna BT 2021/2022
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia kierunku Biotechnologia realizujących zajęcia w semestrze 6 w roku akademickim 2021/2022. Kurs obejmuje zarówno wykłady, seminarium i zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Biotechnologia ogólna. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
2022/2023 Chemia nieorganiczna dla kierunku Technologia chemiczna II semestr
-
'22/'23 Biotechnologia ogólna (dla kierunku Chemia)
-
Inżynieria Tkankowa i Genetyczna - Nowy
-
2023 Chemia IV (PG_00048932)
-
WCh - Bt, Ch, ChB, TCh - s2: Algebra I 2021/22 (A.Tlałka)
-
Chemia nieorganiczna, Technologia Chemiczna, III semestr -Kopia
-
Biotechnologia ogólna BT 2022/2023
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia kierunku Biotechnologia realizujących zajęcia w semestrze 6 w roku akademickim 2022/2023. Kurs obejmuje zarówno wykłady, seminarium i laboratorium z przedmiotu Biotechnologia ogólna. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Polimery przewodzące- laboratorium
Laboratorium Polimery Przewodzące, grupa I, grupa II, 15h semestr letni 2020/2021 prowadzący: dr inż. Mariusz Szkoda, mgr inż. Mariusz Wtulich - Doktorant
-
2022 Chemia IV (PG_00048932)-Nowy
-
Technologia preparatów enzymatycznych 2022/2023
Kurs przeznaczony jest dla studentów: kierunek Biotechnologia, specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności (WCh) realizujących zajęcia w 2 semestrze, studiów II stopnia. Kurs obejmuje zarówno wykłady, jak i zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Technologia preparatów enzymatycznych. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Techniki amplifikacji kwasów nukleinowych -2024-2025 - Nowy
Specjalność: Biotechnologia molekularna (WCh), II stopnia, stacjonarne Prowadzący wykład: dr hab. Beata Krawczyk, prof. uczelni - stacjonarnie na uczelni Prowadzący laboratoria: dr hab. Beata Krawczyk, prof. uczelni - zajęcia stacjonarne na PG, sala 304 WCH B. Kontakt: (58) 347-23-83 Beata Krawczyk (wykłady): e-mail: beata.krawczyk@pg.edu.pl; WCH B; p.217; Konsultacje: stacjonarnie we wtorki o godzinie 13. Opis kursu Kurs...
-
Biotechnologia ogólna BT 2020/2021
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia kierunku Biotechnologia realizujących zajęcia w semestrze 6 w roku akademickim 2020/2021. W ramach tego kursu będzie realizowany przedmiot Biotechnologia ogólna, zarówno wykłady, seminarium i laboratorium, oraz będą w nim zamieszczane materiały do nauki tego przedmiotu. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Korozja w Przemyśle Petrochemicznym
Stopień II Semestr I specjalność: Korozja II
-
2022/23 Techniki laboratoryjne dla kierunku Chemia semestr I
Kurs zawiera materiały do laboratorium z przedmiotu Techniki laboratoryjne dla studentów kierunku Chemia I stopnia.
-
Analiza żywności 2022/2023 sem. zimowy
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia realizujących zajęcia w semestrze VII w roku akademickim 2022/2023. W ramach tego kursu będzie realizowany przedmiot Analiza żywności. Za kurs odpowiada dr hab. inż. Hanna Staroszczyk, prof. PG.
-
Biotechnologia ogólna BT 2020/2021 - Nowy
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia kierunku Biotechnologia realizujących zajęcia w semestrze 6 w roku akademickim 2020/2021. W ramach tego kursu będzie realizowany przedmiot Biotechnologia ogólna, zarówno wykłady, seminarium i laboratorium, oraz będą w nim zamieszczane materiały do nauki tego przedmiotu. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Technologia preparatów enzymatycznych 2021/2022
Kurs przeznaczony jest dla studentów:kierunek Biotechnologia, specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności (WCh) kierunek Inżynieria Biomedyczna, specjalność: Fizyka medyczna (WFTiMS)realizujących zajęcia w 2 semestrze, studiów II stopnia. Kurs obejmuje zarówno wykłady, jak i zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Technologia preparatów enzymatycznych. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Chemia II
Ćwiczenia rachunkowe z przedmiotu Chemia II
-
Koordynatorzy e-learningu i administratorzy MEETING ROOM
-
Technologia preparatów enzymatycznych 2023/2024 (dla kierunku Inżynieria Biomedyczna)
Kurs przeznaczony jest dla studentów: kierunek Inżynieria Biomedyczna, specjalność: Fizyka medyczna (WFTiMS) realizujących zajęcia w semestrze 2 i semestrze 3, studiów II stopnia. Kurs obejmuje zarówno wykłady, jak i zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Technologia preparatów enzymatycznych. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
ANALIZA CYKLU ŻYCIA WYROBÓW BUDOWLANYCH (LCA) - ChB 2023/2024 lato
ANALIZA CYKLU ŻYCIA WYROBÓW BUDOWLANYCH (LCA) - inżynierskie, (sem. 4/6)
-
Technologia preparatów enzymatycznych 2023/2024
Kurs przeznaczony jest dla studentów: kierunek Biotechnologia, specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności (WCh) realizujących zajęcia w sem. 2 oraz w sem. 3, studiów II stopnia. Kurs obejmuje zarówno wykłady, jak i zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Technologia preparatów enzymatycznych. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Przemysłowe Syntezy Związków Organicznych wykład i projekt
Tematy Kursu 1. Powtórzenie – Alkany, halogenki alkilu, związki metaloorganiczne. 2. Powtórzenie – Alkeny, alkiny, dieny, węglowodory aromatyczne. 3. Fenole, alkohole, związki karbonylowe, reakcje kondensacji. 4. Powtórzenie – Kwasy karboksylowe i ich pochodne, maloniany, aminy, 5. Środki powierzchniowoczynne 6. Niesteroidowe leki przeciwzapalne. 7. Ochrona Drewna - Biocydy 8. Czynniki chłodnicze, fluoroalkany, paliwa. 9. Substraty...
-
GTM Method of Structural Studies Lecture and Laboratory
-
Technologia preparatów enzymatycznych 2024/2025
Kurs przeznaczony jest dla studentów: kierunek Biotechnologia, specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności (WCh) realizujących zajęcia w sem. 2 oraz w sem. 3, studiów II stopnia. Kurs obejmuje zarówno wykłady, jak i zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Technologia preparatów enzymatycznych. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Biotechnologia ogólna BT 2023/2024
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia kierunku Biotechnologia realizujących zajęcia w semestrze 6 w roku akademickim 2023/2024. Kurs obejmuje zarówno wykłady, seminarium i laboratorium z przedmiotu Biotechnologia ogólna. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
'23/'24 Biotechnologia ogólna (dla kierunku Chemia i BT"0")
-
Zielone technologie w produkcji żywności
Kurs przeznaczony dla Studentów studiów 1 stopnia na kierunku Zielone technologie,3 rok stadiów, 5 semester. Celem przedmiotu jest zapoznanie studentów z wiedzą o zasadach i kierunkach rozwoju zielonych technologii w aspekcie produkcji żywności. Kurs obejmuje zajęcia wykładowe (30 godzin) oraz laboratoryjne (30 godz.).
-
Przewodzące materiały organiczne
Kurs dla kierunku Inżynieria materiałowa a) wykład b) projekt c) laboratorium
-
Analiza żywności 2024/2025 sem. zimowy
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia kierunku Biotechnologia realizujących zajęcia w roku akademickim 2024/2025. Kurs obejmuje wykłady i zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Analiza żywności. Za kurs odpowiada dr hab. inż. Hanna Staroszczyk, prof. PG.
-
Społeczna rola żywności i żywienia 2023/2024 sem. letni
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów II stopnia realizujących zajęcia w semestrze letnim w roku akademickim 2023/2024. W ramach tego kursu będzie realizowany przedmiot humanistyczno-społeczny Społeczna rola żywności i żywienia.
-
Analiza żywności 2023/2024 sem. zimowy
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia realizujących zajęcia w semestrze 7 w roku akademickim 2023/2024. W ramach tego kursu będzie realizowany przedmiot Analiza żywności. Za kurs odpowiada dr hab. inż.Hanna Staroszczyk, prof. uczelni.
-
DIAGNOSTYKA I MONITOROWANIE KOROZJI
Zajęcia wykładowe oraz laboratoryjne z diagnostyki i monitorowania korozji
Prowadzone zajęcia
-
-
Biotechnologia Ogólna
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
Training from e-Student Platform
Wydział ChemicznyKierunek: Green Technologies
-
E-Course - user`s guide for students
Wydział ChemicznyKierunek: Green Technologies
-
Społeczna rola żywności i żywienia
Wydział ChemicznyKierunek: Matematyka
-
Szkolenie z platformy eSTUDENT
Wydział ChemicznyKierunek: Technologia chemiczna
Kierunek: Biotechnologia
Kierunek: Zielone technologie
Kierunek: Chemia
-
Praca Dyplomowa Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Praca dyplomowa
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Laboratorium Dyplomowe
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Laboratorium Dyplomowe
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Health and Safety Training
Wydział ChemicznyKierunek: Green Technologies
-
eNauczanie - kurs wprowadzający dla studentów
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Kierunek: Zielone technologie
Kierunek: Chemia
Kierunek: Technologia chemiczna
-
Praca dyplomowa
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
-
Szkolenie BHP dla studentów
Wydział ChemicznyKierunek: Technologia chemiczna
Kierunek: Chemia
Kierunek: Zielone technologie
Kierunek: Biotechnologia
-
Biotechnologia Ogólna
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Technologia Preparatów Enzymatycznych
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
Kierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Technologia Preparatów Enzymatycznych
Wydział Chemiczny
-
-
-
eNauczanie - kurs wprowadzający dla studentów
Wydział Chemiczny -
Praca dyplomowa
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
-
Laboratorium dyplomowe
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
-
Szkolenie z platformy eSTUDENT
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
Kierunek: Technologia chemiczna
Kierunek: Chemia budowlana
Kierunek: Zielone technologie
Kierunek: Biotechnologia
-
Technologia Preparatów Enzymatycznych
Wydział ChemicznyKierunek: Inżynieria biomedyczna
Specjalność: Fizyka medyczna
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Specjalność: Fizyka medyczna
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Specjalność: Fizyka medyczna
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Specjalność: Fizyka medyczna
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Specjalność: Fizyka medyczna
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Specjalność: Fizyka medyczna
-
eNauczanie - kurs wprowadzający dla studentów
Wydział ChemicznyKierunek: Zielone technologie
Kierunek: Biotechnologia
Kierunek: Chemia
Kierunek: Chemia budowlana
Kierunek: Technologia chemiczna
-
Biotechnologia Ogólna
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Szkolenie BHP dla studentów
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Kierunek: Technologia chemiczna
Kierunek: Chemia budowlana
Kierunek: Zielone technologie
Kierunek: Chemia
-
Technologia Preparatów Enzymatycznych
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
Kierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Szkolenie BHP dla studentów
Wydział Chemiczny -
Społeczna rola żywności i żywienia
Wydział Chemiczny
-
-
-
Szkolenie BHP dla studentów
Wydział Chemiczny -
Szkolenie z Platformy estudent
Wydział Chemiczny -
Szkolenie z Platformy estudent
Wydział Chemiczny -
Biotechnologia Ogólna
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Szkolenie BHP dla studentów
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
Kierunek: Technologia chemiczna
Kierunek: Zielone technologie
Kierunek: Biotechnologia
-
Szkolenie BHP dla studentów
Wydział Chemiczny -
SZKOLENIE BHP dla studentów
Wydział Chemiczny -
Projekt Dyplomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Projekt Dyplomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
-
Społeczna rola żywności i żywienia
Wydział ChemicznyKierunek: Energetyka
Kierunek: Nanotechnologia (studia w jęz. angielskim)
Specjalność: Nanostructures and computer simulations in material science
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Kierunek: Chemia
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Kierunek: Green Technologies
Kierunek: Inżynieria środowiska
Strumień: Inżynieria środowiska
Kierunek: Zielone technologie
Kierunek: Technologia chemiczna
Kierunek: Elektronika i telekomunikacja
Kierunek: Budownictwo
Strumień: Civil Engineering
Specjalność: Civil Engineering
Kierunek: Gospodarka przestrzenna (studia w j. angielskim)
Kierunek: Energetyka
Kierunek: Elektrotechnika
Kierunek: Geodezja i kartografia
Kierunek: Elektronika i telekomunikacja (studia w jęz. angielskim)
Kierunek: Biotechnologia
Kierunek: Energetyka
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Kierunek: Inżynieria i technologie nośników energii
Kierunek: Chemia budowlana
Kierunek: Korozja
Kierunek: Fizyka Techniczna
Kierunek: Inżynieria środowiska
Strumień: Environmental Engineering
Specjalność: Environmental Engineering
Kierunek: Automatyka, robotyka i systemy sterowania
Kierunek: Gospodarka przestrzenna
Kierunek: Elektronika i telekomunikacja (studia w jęz. angielskim)
Kierunek: Nanotechnologia
-
Szkolenie z Platformy eStudent
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia budowlana
-
Społeczna rola żywności i żywienia
Wydział ChemicznyKierunek: Budownictwo
Strumień: Budownictwo
Kierunek: Analityka gospodarcza
Kierunek: Transport
Kierunek: Mechatronika
Kierunek: Oceanotechnika (studia w jęz. angielskim) (4 sem)
Kierunek: Mechanika i budowa maszyn
Kierunek: Inżynieria materiałowa
Kierunek: Green Technologies
Kierunek: Analityka gospodarcza (studia w jęz. angielskim)
Kierunek: Inżynieria morska i brzegowa
Kierunek: Inżynieria morska i brzegowa
Kierunek: Zarządzanie (4 semestralne)
Kierunek: Technologie Kosmiczne i Satelitarne
Kierunek: Oceanotechnika (studia w jęz. angielskim) (4 sem)
Kierunek: Automatyka, cybernetyka i robotyka
Kierunek: Oceanotechnika (studia w jęz. angielskim) (3 sem)
Kierunek: Oceanotechnika
Kierunek: Zarządzanie (3 semestralne)
Kierunek: Inżynieria środowiska
Strumień: Environmental Engineering
Specjalność: Environmental Engineering
Kierunek: Zielone technologie
Kierunek: Transport i logistyka
Kierunek: Technologie Kosmiczne i Satelitarne
Kierunek: Zarządzanie (studia w jęz. angielskim)
Kierunek: Inżynieria materiałowa
Kierunek: Budownictwo
Strumień: Civil Engineering
Specjalność: Civil Engineering
Kierunek: Informatyka
Kierunek: Matematyka
Kierunek: Inżynieria materiałowa
-
Szkolenie z platformy eSTUDENT
Wydział Chemiczny -
Szkolenie BHP dla studentów
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia budowlana
-
Szkolenie z platformy eSTUDENT
Wydział ChemicznyKierunek: Technologia chemiczna
Kierunek: Chemia
Kierunek: Biotechnologia
Kierunek: Zielone technologie
-
Technologia Preparatów Enzymatycznych
Wydział ChemicznyKierunek: Inżynieria biomedyczna
Specjalność: Fizyka medyczna
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Specjalność: Fizyka medyczna
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Specjalność: Fizyka medyczna
-
eNauczanie - kurs wprowadzający dla studentów
Wydział Chemiczny -
eNauczanie-kurs wprowadzający dla studentów
Wydział Chemiczny -
eNauczanie- kurs wprowadzający dla studentów
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia budowlana
-
eNauczanie - kurs wprowadzający dla studentów
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Kierunek: Chemia
Kierunek: Zielone technologie
Kierunek: Technologia chemiczna
-
Technologia Preparatów Enzymatycznych
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
eNauczanie-kurs wprowadzający dla studentów
Wydział Chemiczny
-
-
-
Szkolenie BHP dla studentów
Wydział Chemiczny -
Szkolenie BHP dla studentów
Wydział Chemiczny -
Społeczna rola żywności i żywienia
Wydział ChemicznyKierunek: Analityka gospodarcza (studia w jęz. angielskim)
Kierunek: Zarządzanie (4 semestralne)
Kierunek: Analityka gospodarcza
Kierunek: Inżynieria materiałowa
Kierunek: Zarządzanie (studia w jęz. angielskim)
-
Społeczna rola żywności i żywienia
Wydział ChemicznyKierunek: Inżynieria morska i brzegowa
Kierunek: Geodezja i kartografia
Kierunek: Inżynieria środowiska
Strumień: Environmental Engineering
Specjalność: Environmental Engineering
Kierunek: Transport i logistyka
Kierunek: Technologie Kosmiczne i Satelitarne
Kierunek: Inżynieria materiałowa
Kierunek: Green Technologies
Kierunek: Matematyka
Kierunek: Inżynieria i technologie nośników energii
Kierunek: Oceanotechnika (studia w jęz. angielskim) (3 sem)
Kierunek: Transport i logistyka
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Kierunek: Mechanika i budowa maszyn
Kierunek: Inżynieria środowiska
Strumień: Inżynieria środowiska
Kierunek: Green Technologies and Monitoring
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Kierunek: Gospodarka przestrzenna (studia w j. angielskim)
Kierunek: Inżynieria morska i brzegowa
Kierunek: Transport
Kierunek: Elektronika i telekomunikacja
Kierunek: Budownictwo
Strumień: Budownictwo
Kierunek: Mechatronika
Kierunek: Oceanotechnika (studia w jęz. angielskim) (3 sem)
Kierunek: Inżynieria materiałowa
Kierunek: Gospodarka przestrzenna
Kierunek: Zielone technologie
Kierunek: Nanotechnologia (studia w jęz. angielskim)
Specjalność: Nanostructures and computer simulations in material science
Kierunek: Chemia
Kierunek: Fizyka Techniczna
Kierunek: Oceanotechnika
Kierunek: Zielone technologie i monitoring
Kierunek: Inżynieria środowiska
Strumień: Environmental Engineering
Specjalność: Environmental Engineering
Kierunek: Informatyka
Kierunek: Oceanotechnika
Kierunek: Oceanotechnika (studia w jęz. angielskim) (4 sem)
Kierunek: Oceanotechnika (studia w jęz. angielskim) (4 sem)
Kierunek: Energetyka
Kierunek: Energetyka
Kierunek: Inżynieria Mechaniczno-Medyczna
Kierunek: Biotechnologia
Kierunek: Mechatronika
Kierunek: Zarządzanie (3 semestralne)
Kierunek: Korozja
Kierunek: Nanotechnologia (studia w jęz. angielskim)
Specjalność: Nanostructures and computer simulations in material science
Kierunek: Mechanika i budowa maszyn
Kierunek: Technologia chemiczna
Kierunek: Budownictwo
Strumień: Civil Engineering
Specjalność: Civil Engineering
Kierunek: Nanotechnologia
Kierunek: Inżynieria morska i brzegowa
Kierunek: Automatyka, cybernetyka i robotyka
Kierunek: Chemia budowlana
Kierunek: Budownictwo
Strumień: Civil Engineering
Specjalność: Civil Engineering
Kierunek: Technologie Kosmiczne i Satelitarne
Kierunek: Elektrotechnika
Kierunek: Technologie Kosmiczne i Satelitarne
Kierunek: Automatyka, robotyka i systemy sterowania
Kierunek: Inżynieria materiałowa
-
SZKOLENIE Z PLATFORMY eSTUDENT
Wydział Chemiczny -
SZKOLENIE BHP dla studentów
Wydział Chemiczny -
Biotechnologia Ogólna
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Szkolenie BHP dla studentów
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia budowlana
Kierunek: Inżynieria materiałowa
Kierunek: Biotechnologia
Kierunek: Technologia chemiczna
Kierunek: Chemia
-
eNauczanie-kurs wprowadzający dla studentów
Wydział ChemicznyKierunek: Zielone technologie
-
eNauczanie-kurs wprowadzający dla studentów
Wydział Chemiczny -
eNauczanie-kurs wprowadzający dla studentów
Wydział Chemiczny -
E-Course - user`s guide for students
Wydział ChemicznyKierunek: Green Technologies
-
eNauczanie-kurs wprowadzający dla studentów
Wydział Chemiczny -
eNauczanie - kurs wprowadzający dla studentów
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Kierunek: Technologia chemiczna
Kierunek: Inżynieria materiałowa
Kierunek: Chemia budowlana
Kierunek: Chemia
-
Projekt dyplomowy inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
-
Szkolenie Z Platformy E-Student
Wydział Chemiczny -
Szkolenie BHP dla studentów
Wydział ChemicznyKierunek: Zielone technologie
-
Szkolenie z Platformy estudent
Wydział ChemicznyKierunek: Zielone technologie
-
Technologia Preparatów Enzymatycznych
Wydział ChemicznyKierunek: Inżynieria biomedyczna
Specjalność: Elektronika w medycynie
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Specjalność: Fizyka medyczna
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Specjalność: Fizyka medyczna
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Specjalność: Fizyka medyczna
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Specjalność: Chemia w medycynie
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Specjalność: Chemia w medycynie
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Specjalność: Chemia w medycynie
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Specjalność: Elektronika w medycynie
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Specjalność: Elektronika w medycynie
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Specjalność: Sztuczna Inteligencja
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Specjalność: Sztuczna Inteligencja
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Specjalność: Sztuczna Inteligencja
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Przedmioty obieralne: Przedmioty obieralne dla kierunku Inżynieria Biomedyczna
Kierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Training from e-Student Platform
Wydział ChemicznyKierunek: Green Technologies
-
Szkolenie z Platformy eStudent
Wydział Chemiczny -
Projekt Dy0plomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Health and Safety Training
Wydział ChemicznyKierunek: Green Technologies
-
Szkolenie z platformy eSTUDENT
Wydział ChemicznyKierunek: Inżynieria materiałowa
Kierunek: Technologia chemiczna
Kierunek: Biotechnologia
Kierunek: Chemia
Kierunek: Chemia budowlana
-
SZKOLENIE BiHP dla studentów
Wydział Chemiczny
-
-
-
Projekt Dy0plomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Społeczna rola żywności i żywienia
Wydział ChemicznyKierunek: Mechatronika
Kierunek: Transport
Kierunek: Oceanotechnika
Kierunek: Inżynieria morska i brzegowa
Kierunek: Analityka gospodarcza
Kierunek: Inżynieria morska i brzegowa
Kierunek: Mechatronika
Kierunek: Inżynieria materiałowa
Kierunek: Automatyka i Robotyka
Kierunek: Oceanotechnika
Kierunek: Budownictwo
Strumień: Budownictwo
Kierunek: Transport
Kierunek: Inżynieria materiałowa
Kierunek: Transport
Kierunek: Inżynieria materiałowa
Kierunek: Inżynieria morska i brzegowa
Kierunek: Informatyka
Kierunek: Korozja
Kierunek: Analityka gospodarcza (studia w jęz. angielskim)
Kierunek: Inżynieria materiałowa
-
Technologia Preparatów Enzymatycznych
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Biotechnologia Ogólna
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Dyplom
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Laboratorium Dyplomowe
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
Technologia Preparatów Enzymatycznych
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Biotechnologia Ogólna
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Przygotowanie do Egzaminu Dyplomowego
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Projekt Dyplomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Laboratorium Przeddyplomowe
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Laboratorium Dyplomowe
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Dyplom
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
Technologia Preparatów Enzymatycznych
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Laboratorium Przeddyplomowe
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Przygotowanie do Egzaminu Dyplomowego
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Dyplom
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Projekt Dyplomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Dyplom
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Projekt Dyplomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Przygotowanie do Egzaminu Dyplomowego
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Technologia Preparatów Enzymatycznych
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
-
-
Dyplom
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Technologia Preparatów Enzymatycznych
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Projekt Dyplomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
Projekt Dyplomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Technologia Preparatów Enzymatycznych
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Przygotowanie do Egzaminu Dyplomowego
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
Dyplom
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Technologia Preparatów Enzymatycznych
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Projekt Dyplomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
Dyplom
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Technologia Preparatów Enzymatycznych
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Technologia Utrwalania Żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Technologia Preparatów Enzymatycznych
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Lista recenzowanych prac
-
Właściwości przeciwdrobnoustrojowe hydrolizatu keratynowego i materiału celulozowego z jego dodatkiem
- Politechnika Gdańska - 2019
-
Symulowanie in vitro procesów proteolitycznych zachodzących w górnym odcinku ludzkiego przewodu pokarmowego
- Politechnika Gdańska - 2018
-
Wpływ soli żółciowych na efektywność proteolizy białek w symulowanych warunkach ludzkiego przewodu pokarmowego
- Politechnika Gdańska - 2018
-
Badanie wpływu syntetycznych emulgatorów na trawienie białek mlecznych w układach nanoemulsyjnych
- Politechnika Gdańska - 2018
-
Charakterystyka fizykochemiczna hydrolizatu keratynowego
- Politechnika Gdańska - 2018
-
Ocena możliwości wykorzystania roślinnych lipidów do plastyfikacji błon celulozy bakteryjnej
- Politechnika Gdańska - 2018
-
Wpływ surfaktantów na trawienie białek w symulowanych warunkach ludzkiego przewodu pokarmowego
- Politechnika Gdańska - 2018
-
Otrzymywanie emulsji stabilizowanych białkami i ich oddziaływanie z solami żółciowymi
- Politechnika Gdańska - 2018
-
Sieciowanie transglutaminazą kompozytów celulozowo-kolagenowych
- Politechnika Gdańska - 2017
-
Otrzymywanie biodegradowalnych, aktywnych opakowań na bazie bakteryjnej celulozy i chitozanu
- Politechnika Gdańska - 2017
-
Badanie właściwości modyfikowanej, rekombinatowej syntazy trehalozy
- Politechnika Gdańska - 2017
-
Wpływ promieniowania UV na biodegradację bakteryjnej celulozy w warunkach symulujących osocze ludzkie
- Politechnika Gdańska - 2016
-
Dobór warunków procesu krystalizacji trehalozy z mieszaniny poreakcyjnej uzyskanej w reakcji z enzymem rekombinantowym, immobilizowanym
- Politechnika Gdańska - 2016
-
Określenie wpływu wstępnej denaturacji termicznej białek gospodarza na właściwości rekombinantowej syntazy trehalozy pochodzącej z Pyrococcus furiosus
- Politechnika Gdańska - 2015
-
Wpływ przetwarzania na zawartość substancji bioaktywnych w sokach jabłkowych
- Politechnika Gdańska - 2015
-
Wpływ utrwalania przy użyciu sterylizatora mikrofalowego EnbioJet na skład substancji bioaktywnych i aktywność biologiczną soków jabłkowych
- Politechnika Gdańska - 2015
-
Wpływ utrwalania przy użyciu sterylizatora mikrofalowego EnbioJet na skład substancji bioaktywnych i aktywność biologiczną soków jabłkowych
- Politechnika Gdańska - 2015
-
Wytwarzanie biodegradowalnych folii z preparatów keratyny
- Politechnika Gdańska - 2014
-
Wpływ fal ultradźwiękowych na wartość biologiczną mleka ludzkiego
- Politechnika Gdańska - 2014
-
Aktywność przeciwdrobnoustrojowa biodegradowalnych folii modyfikowanych ekstraktami z wytłoków owocowych wobec wybranych szczepów bakteryjnych
- Politechnika Gdańska - 2013
-
Właściwości fizykochemiczne bakteryjnej nanocelulozy modyfikowanej stężonym roztworem NaOH
- Politechnika Gdańska - 2013
-
Charakterystyka i właściwości folii opakowaniowych do żywności otrzymanych na bazie skrobi modyfikowanej
- Politechnika Gdańska - 2013
-
Charakterystyka i właściwości folii opakowaniowych do żywności otrzymanych na bazie skrobi modyfikowanej
- Politechnika Gdańska - 2013
wyświetlono 2777 razy