Aparatura Badawcza i Dydaktyczna - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Aparatura Badawcza i Dydaktyczna

ISSN:

1426-9600

eISSN:

2392-1765

Punkty Ministerialne: Pomoc

Punkty Ministerialne - aktualny rok
Rok Punkty Lista
Rok 2021 5 Czasopisma spoza wykazu ministerialnego
Punkty Ministerialne - lata ubiegłe
Rok Punkty Lista
2021 5 Czasopisma spoza wykazu ministerialnego
2020 5 Czasopisma spoza wykazu ministerialnego
2019 5 Czasopisma spoza wykazu ministerialnego
2018 10 B
2017 10 B
2016 10 B
2015 10 B
2014 5 B
2013 5 B
2012 6 B
2011 6 B
2010 6 B
2009 6 B
2008 6 B

Impact Factor:

brak danych

Filtry

wszystkich: 20

  • Kategoria
  • Rok
  • Opcje

wyczyść Filtry wybranego katalogu niedostępne

Katalog Czasopism

Rok 2020
  • Model funkcjonalny wpływu czynników na jakość produktu w branży piekarniczej
    Publikacja

    W artykule zostały przedstawione czynniki, które mają wpływ na jakość produktu w branży piekarniczej. Tym produktem jest pieczywo, a w szczególności chleb, który stanowi od 80% do 90% jego ogólnej produkcji. Autor wyodrębnił czynniki wpływające na jakość produktu i usystematyzował je, a następnie opisał. Podzielone one zostały na 3 grupy funkcjonujące w procesie produkcyjnym, a następnie na podgrupy. Podstawowe grupy czynników,...

    Pełny tekst do pobrania w serwisie zewnętrznym

  • The role of robotisation in improving bakery product quality
    Publikacja

    The article aims to present the role of robotisation in increasing bakery product quality, as it is closely linked to machine reliability, as well as hygienic and sanitary conditions. All machines employed in the production process ought to be maintained at full production potential and reliability, which also has a fundamental influence on the final product’s quality. While participating in the 2014-2020 Smart Growth Operational...

    Pełny tekst do pobrania w serwisie zewnętrznym

Rok 2019
Rok 2017
Rok 2016
Rok 2015
Rok 2010
Rok 2009
Rok 2007

wyświetlono 443 razy