ISSN:
0163-4984
eISSN:
1559-0720
Dyscypliny:
- inżynieria biomedyczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
- inżynieria środowiska, górnictwo i energetyka (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
- biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- nauki medyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- nauki o zdrowiu (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- nauki leśne (Dziedzina nauk rolniczych)
- rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
- technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
- zootechnika i rybactwo (Dziedzina nauk rolniczych)
- biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
- nauki biologiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
- nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
Punkty Ministerialne: Pomoc
Rok | Punkty | Lista |
---|---|---|
Rok 2024 | 70 | Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024 |
Rok | Punkty | Lista |
---|---|---|
2024 | 70 | Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024 |
2023 | 70 | Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023 |
2022 | 70 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2021 | 70 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2020 | 70 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2019 | 70 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2018 | 15 | A |
2017 | 15 | A |
2016 | 15 | A |
2015 | 15 | A |
2014 | 15 | A |
2013 | 15 | A |
2012 | 15 | A |
2011 | 15 | A |
2010 | 13 | A |
Model czasopisma:
Hybrydowe
Punkty CiteScore:
Rok | Punkty |
---|---|
Rok 2023 | 8.7 |
Rok | Punkty |
---|---|
2023 | 8.7 |
2022 | 7.6 |
2021 | 6.1 |
2020 | 5 |
2019 | 4.6 |
2018 | 4 |
2017 | 4 |
2016 | 3.6 |
2015 | 3.7 |
2014 | 3.5 |
2013 | 2.8 |
2012 | 2.2 |
2011 | 2 |
Impact Factor:
Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma
Sherpa Romeo:
Prace opublikowane w tym czasopiśmie
Filtry
wszystkich: 14
Katalog Czasopism
Rok 2022
-
Analysis of Selected Minerals in Homemade Grape Vinegars Obtained by Spontaneous Fermentation
Publikacja
Rok 2021
Rok 2020
-
Can Functional Beverages Serve as a Substantial Source of Macroelements and Microelements in Human Nutrition?—Analysis of Selected Minerals in Energy and Isotonic Drinks
Publikacja -
Evaluation of Fluoride and Selected Chemical Parameters in Kombucha Derived from White, Green, Black and Red Tea
Publikacja
Rok 2017
-
Levels of Antioxidant Activity and Fluoride Content in Coffee Infusions of Arabica, Robusta and Green Coffee Beans in According to their Brewing Methods
Publikacja -
Macro- and Microelement Content and Other Properties of Chaenomeles japonica L. Fruit and Protective Effects of Its Aqueous Extract on Hepatocyte Metabolism
Publikacja -
The Influence of Fluorine on the Disturbances of Homeostasis in the Central Nervous System
Publikacja
Rok 2016
Rok 2015
-
Physicochemical and Biological Properties of Oxovanadium(IV), Cobalt(II) and Nickel(II) Complexes with Oxydiacetate Anions
Publikacja -
The Fluoride Content of Yerba Mate Depending on the Country of Origin and the Conditions of the Infusion
Publikacja
Rok 2003
Rok 2002
Rok 1995
Rok 1992
wyświetlono 919 razy