CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Critical reviews in food science and nutrition

ISSN: 1040-8398

Współczynnik Impact Factor

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Punkty Ministerialne

Punkty Ministerialne
Lista Rok Punkty
A 2017 50
A 2016 45
A 2015 50
A 2014 50
A 2013 50
A 2011 50
A 2008 32

Filtry

wszystkich: 7

  • Kategoria
  • Rok

Katalog Czasopism

2018
2016
2014
2008
2006
2002
  • Microbial risks in mild hot smoking of fish

    Gorące wędzenie ryb w łagodnych warunkach, w temperaturze nie przekraczającej 65 stopni Celsjusza wewnątrz ryby i przy niskiej zawartości soli w mięsie tylko częściowo inaktywuje bakterie chorobotwórcze oraz w niewystarczającym stopniu hamuje wzrost drobnoustrojów podczas przechowywania produktu. Wymagane bezpieczeństwo można osiągnąć tylko w przypadku bardzo świeżego surowca i wysokiej higieny podczas jego przetwarzania oraz przechowywania...

wyświetlono 27 razy