CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Critical reviews in food science and nutrition

SHERPA RoMEO status:

Zielony Pomoc
Pre-print
wersja autorska artykułu przed recenzją
Post-print
wersja autorska artykułu po recenzji

Tabela statusów SHERPA RoMEO

Tabela statusów SHERPA RoMEO
SHERPA RoMEO kolor Polityka archiwizacji
Zielony można archiwizować pre-printy i post-printy lub wersję wydawcy
Niebieski can archive post-prints
Żółty można archiwizować pre-printy
Biały nie można archiwizować żadnych materiałów
Szary brak danych

ISSN: 1040-8398

Współczynnik Impact Factor

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Punkty Ministerialne

Punkty Ministerialne
Lista Rok Punkty
A 2017 50
A 2016 45
A 2015 50
A 2014 50
A 2013 50
A 2011 50
A 2008 32

Filtry

wszystkich: 7

  • Kategoria
  • Rok

Katalog Czasopism

2018
2016
2014
2008
2006
2002
  • Microbial risks in mild hot smoking of fish

    Gorące wędzenie ryb w łagodnych warunkach, w temperaturze nie przekraczającej 65 stopni Celsjusza wewnątrz ryby i przy niskiej zawartości soli w mięsie tylko częściowo inaktywuje bakterie chorobotwórcze oraz w niewystarczającym stopniu hamuje wzrost drobnoustrojów podczas przechowywania produktu. Wymagane bezpieczeństwo można osiągnąć tylko w przypadku bardzo świeżego surowca i wysokiej higieny podczas jego przetwarzania oraz przechowywania...

wyświetlono 28 razy