CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION

ISSN:

1040-8398

eISSN:

1549-7852

Dyscypliny:

  • inżynieria biomedyczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • inżynieria chemiczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • inżynieria materiałowa (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki medyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki o zdrowiu (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki o rodzinie (Dziedzina nauk o rodzinie)
  • rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
  • zootechnika i rybactwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
  • nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)

Punkty Ministerialne: Pomoc

Punkty Ministerialne - aktualny rok
Rok Punkty Lista
Rok 2025 200 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
Punkty Ministerialne - lata ubiegłe
Rok Punkty Lista
2025 200 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
2024 200 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
2023 200 Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023
2022 200 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2021 200 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2020 200 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2019 200 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2018 50 A
2017 50 A
2016 45 A
2015 50 A
2014 50 A
2013 50 A
2012 50 A
2011 50 A
2010 32 A

Model czasopisma:

Hybrydowe

Punkty CiteScore:

Punkty CiteScore - aktualny rok
Rok Punkty
Rok 2023 22.6
Punkty CiteScore - lata ubiegłe
Rok Punkty
2023 22.6
2022 23.6
2021 20.8
2020 17.2
2019 13.2
2018 10.8
2017 8.8
2016 8.2
2015 9.3
2014 9.2
2013 9
2012 8.8
2011 8

Impact Factor:

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Filtry

wszystkich: 15

  • Kategoria
  • Rok
  • Opcje

wyczyść Filtry wybranego katalogu niedostępne

Katalog Czasopism

Rok 2024
Rok 2023
Rok 2021
Rok 2019
Rok 2018
Rok 2016
Rok 2014
Rok 2008
Rok 2006
Rok 2002
  • Microbial risks in mild hot smoking of fish

    Gorące wędzenie ryb w łagodnych warunkach, w temperaturze nie przekraczającej 65 stopni Celsjusza wewnątrz ryby i przy niskiej zawartości soli w mięsie tylko częściowo inaktywuje bakterie chorobotwórcze oraz w niewystarczającym stopniu hamuje wzrost drobnoustrojów podczas przechowywania produktu. Wymagane bezpieczeństwo można osiągnąć tylko w przypadku bardzo świeżego surowca i wysokiej higieny podczas jego przetwarzania oraz przechowywania...

wyświetlono 1951 razy