ISSN:
0961-5423
eISSN:
1365-2354
Dyscypliny:
- inżynieria biomedyczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
- biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- nauki medyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- nauki o zdrowiu (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- nauki o rodzinie (Dziedzina nauk o rodzinie)
- biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
- nauki biologiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
Punkty Ministerialne: Pomoc
Rok | Punkty | Lista |
---|---|---|
Rok 2024 | 70 | Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024 |
Rok | Punkty | Lista |
---|---|---|
2024 | 70 | Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024 |
2023 | 70 | Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023 |
2022 | 70 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2021 | 70 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2020 | 70 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2019 | 70 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2018 | 30 | A |
2017 | 30 | A |
2016 | 30 | A |
2015 | 25 | A |
2014 | 30 | A |
2013 | 25 | A |
2012 | 20 | A |
2011 | 20 | A |
2010 | 20 | A |
Model czasopisma:
Hybrydowe
Punkty CiteScore:
Rok | Punkty |
---|---|
Rok 2023 | 4 |
Rok | Punkty |
---|---|
2023 | 4 |
2022 | 4 |
2021 | 4.4 |
2020 | 4.4 |
2019 | 3.7 |
2018 | 3.5 |
2017 | 3.2 |
2016 | 3.8 |
2015 | 3.7 |
2014 | 3.4 |
2013 | 3.4 |
2012 | 2.5 |
2011 | 2.2 |
Impact Factor:
Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma
Sherpa Romeo:
Prace opublikowane w tym czasopiśmie
Filtry
wszystkich: 1
Katalog Czasopism
Rok 2010
-
Cardioprotection during cancer chemotherapy with the use of natural antioxidants: review of literature and results of own studies
PublikacjaDoniesienie poświęcone jest wykorzystaniu naturalnych antyoksydantów w ochronie mięśnia sercowego przed toksycznym działaniem antracyklin wykorzystywanych w leczeniu nowotworów. Pokazane zostało działanie ochronne kilku związków oraz zwierających je składników żywności w tym buraka czerwonego, który był przedmiotem badań własnych.
wyświetlono 589 razy