Fermentation - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Fermentation

ISSN:

eISSN:

2311-5637

Wydawca:

MDPI

Dyscypliny:

  • inżynieria chemiczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki medyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
  • biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
  • nauki biologiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
  • nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)

Punkty Ministerialne: Pomoc

Punkty Ministerialne - aktualny rok
Rok Punkty Lista
Rok 2024 40 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
Punkty Ministerialne - lata ubiegłe
Rok Punkty Lista
2024 40 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
2023 40 Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023
2022 40 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2021 40 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2020 40 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2019 40 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)

Model czasopisma:

Open Access

Punkty CiteScore:

Punkty CiteScore - aktualny rok
Rok Punkty
Rok 2023 3.8
Punkty CiteScore - lata ubiegłe
Rok Punkty
2023 3.8
2022 3.7
2021 5.3
2020 6
2019 3.3
2018 1.9

Impact Factor:

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Filtry

wszystkich: 2

  • Kategoria
  • Rok
  • Opcje

wyczyść Filtry wybranego katalogu niedostępne

Katalog Czasopism

Rok 2023
  • Biorefinery Approach for H2 and Acids Production Based on Uncontrolled pH Fermentation of an Industrial Effluent
    Publikacja
    • M. E. Lopez Ibanez
    • E. Domínguez Díaz
    • M. Suffo
    • J. Mąkinia
    • J. L. Garcia Morales
    • F. Fernandez-Morales

    - Fermentation - Rok 2023

    In this work, the feasibility of uncontrolled pH acidogenic fermentation of industrial organic effluent from corn-bioethanol production was studied and modelled by using a Monod-based mathematical model. In order to do that, several tests were carried out at different initial pH values, ranging from 4 to 6. The experimental data showed a pH reduction during the fermentation process due to the generation of short-chain acids. When...

    Pełny tekst do pobrania w portalu

  • Feasibility Study of Biohydrogen Production from Acid Cheese Whey via Lactate-Driven Dark Fermentation
    Publikacja
    • B. Aranda-Jaramillo
    • E. León-Becerril
    • O. Aguilar-Juárez
    • R. Castro Munoz
    • O. García-Depraect

    - Fermentation - Rok 2023

    The high loading of lactic acid bacteria (LAB) present in cheese whey still limits its use as hydrogen feedstock. This study aims to investigate the feasibility of producing hydrogen from acid cheese whey via lactate-driven dark fermentation (LD-DF). Mesophilic batch fermentations were performed with delipidated acid cheese whey at a fixed pH of 5.8 and driven by an acidogenic bacterial culture containing LAB and lactate-oxidizing...

    Pełny tekst do pobrania w portalu

wyświetlono 724 razy