Food Analytical Methods - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Food Analytical Methods

ISSN:

1936-9751

eISSN:

1936-976X

Dyscypliny:

  • inżynieria bezpieczeństwa (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • inżynieria lądowa, geodezja i transport (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki medyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki o zdrowiu (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
  • biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
  • nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)

Punkty Ministerialne: Pomoc

Punkty Ministerialne - aktualny rok
Rok Punkty Lista
Rok 2024 70 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
Punkty Ministerialne - lata ubiegłe
Rok Punkty Lista
2024 70 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
2023 70 Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023
2022 70 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2021 70 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2020 70 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2019 70 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2018 30 A
2017 30 A
2016 30 A
2015 30 A
2014 25 A
2013 30 A
2012 30 A
2011 30 A
2010 13 A

Model czasopisma:

Hybrydowe

Punkty CiteScore:

Punkty CiteScore - aktualny rok
Rok Punkty
Rok 2022 6
Punkty CiteScore - lata ubiegłe
Rok Punkty
2022 6
2021 6.1
2020 5.4
2019 4.7
2018 3.9
2017 3.4
2016 3.3
2015 3.3
2014 2.7
2013 2.3
2012 2.1
2011 1.8

Impact Factor:

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Filtry

wszystkich: 16

  • Kategoria
  • Rok
  • Opcje

wyczyść Filtry wybranego katalogu niedostępne

Katalog Czasopism

Rok 2023
Rok 2021
Rok 2019
Rok 2018
Rok 2017
Rok 2016
Rok 2015
Rok 2013
  • Application of analytical methods for the determination of bioactive compounds in some berries
    Publikacja
    • S. Gorinstein
    • P. Arancibia-Avila
    • F. Toledo
    • J. Namieśnik
    • H. Leontowicz
    • M. Leontowicz
    • K. Ham
    • S. Kang
    • K. Vearasilp
    • M. Suhaj

    - Food Analytical Methods - Rok 2013

    Fluorometry, ESI-MS, FTIR, and radical scavenging assays were used for characterization of bioactive compounds and the levels of their antioxidant activities. Polyphenols, flavonoids, anthocyanins, and ascorbic acid and the level of antioxidant activity of water extracts of “Murtilla-like” [Myrteola nummularia (Poiret) Berg.], and other widely consumed berries were determined and compared. The contents of bioactive compounds and...

    Pełny tekst do pobrania w serwisie zewnętrznym

Rok 2012

wyświetlono 765 razy