Food & Function - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Food & Function

ISSN:

2042-6496

eISSN:

2042-650X

Dyscypliny:

  • Inżynieria biomedyczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • Nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • Nauki o zdrowiu (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • Rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • Technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
  • Weterynaria (Dziedzina nauk rolniczych)
  • Nauki biologiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
  • Nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)

Punkty Ministerialne: Pomoc

Punkty Ministerialne - aktualny rok
Rok Punkty Lista
Rok 2021 100 Lista ministerialna 2019
Punkty Ministerialne - lata ubiegłe
Rok Punkty Lista
2021 100 Lista ministerialna 2019
2020 100 Lista ministerialna 2019
2019 100 Lista ministerialna 2019
2018 30 A
2017 30 A
2016 30 A
2015 30 A
2014 30 A
2013 30 A

Model czasopisma:

Hybrydowe

Punkty CiteScore:

Punkty CiteScore - aktualny rok
Rok Punkty
Rok 2020 6.4
Punkty CiteScore - lata ubiegłe
Rok Punkty
2020 6.4
2019 5.6
2018 5.3
2017 5.6
2016 4.3
2015 4.1
2014 3.4
2013 3.3
2012 1.9
2011 0.6

Impact Factor:

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Filtry

wszystkich: 4

  • Kategoria
  • Rok
  • Opcje

wyczyść Filtry wybranego katalogu niedostępne

Katalog Czasopism

Rok 2020
  • Phenolic compounds from Nerium oleander leaves: microwave assisted extraction, characterization, antiproliferative and cytotoxic activities
    Publikacja
    • S. Ayouaz
    • S. C. Oliveira-Alves
    • K. Lefsih
    • A. T. Serra
    • A. Bento Da Silva
    • M. Samah
    • J. Karczewski
    • K. Madani
    • M. R. Bronze

    - Food & Function - Rok 2020

    A microwave-assisted extraction (MAE) method was used for the extraction of phenolic compounds from Nerium oleander leaves. The influence of variables such as ethanol concentration, microwave power, irradiation time and liquid/solid ratio on polyphenol extraction was modelled using a second-order regression equation based on response surface methodology (RSM). The optimal conditions for MAE were: extraction solvent 35% ethanol...

    Pełny tekst do pobrania w serwisie zewnętrznym

  • Sugar matters: sugar moieties as reactivity-tuning factors in quercetin O-glycosides
    Publikacja
    • C. Zagrean-Tuza
    • A. Mot
    • T. Chmiel
    • A. Bende
    • I. Turcu

    - Food & Function - Rok 2020

    Quercetin, one of the most abundant flavonoids in plant-based foods, commonly occurs in nature in various glycosylated forms. There is still a less explored aspect regarding the cause of its glycosides diversity, depending on the sugars moiety attached. This work focuses on four widespread quercetin glycosides—hyperoside, isoquercitrin, quercitrin and rutin—by testing property-tuning capacity of different sugar moieties and thus...

    Pełny tekst do pobrania w portalu

Rok 2019
Rok 2014
  • A standardised static in vitro digestion method suitable for food – an international consensus
    Publikacja
    • M. Minekus
    • M. Alminger
    • P. Alvito
    • S. Ballance
    • T. Bohn
    • C. Bourlieu
    • F. Carrière
    • R. Boutrou
    • M. Corredig
    • D. Dupont... i 18 innych

    - Food & Function - Rok 2014

    Simulated gastro-intestinal digestion is widely employed in many fields of food and nutritional sciences, as conducting human trials are often costly, resource intensive, and ethically disputable. As a consequence, in vitro alternatives that determine endpoints such as the bioaccessibility of nutrients and non-nutrients or the digestibility of macronutrients (e.g. lipids, proteins and carbohydrates) are used for screening and building...

    Pełny tekst do pobrania w serwisie zewnętrznym

wyświetlono 131 razy