FOOD RESEARCH INTERNATIONAL - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

FOOD RESEARCH INTERNATIONAL

ISSN:

0963-9969

eISSN:

1873-7145

Dyscypliny:

  • inżynieria mechaniczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki medyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki o zdrowiu (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
  • biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
  • nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)

Punkty Ministerialne: Pomoc

Punkty Ministerialne - aktualny rok
Rok Punkty Lista
Rok 2024 140 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
Punkty Ministerialne - lata ubiegłe
Rok Punkty Lista
2024 140 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
2023 140 Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023
2022 140 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2021 140 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2020 140 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2019 140 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2018 40 A
2017 40 A
2016 40 A
2015 40 A
2014 40 A
2013 40 A
2012 40 A
2011 40 A
2010 32 A

Model czasopisma:

Hybrydowe

Punkty CiteScore:

Punkty CiteScore - aktualny rok
Rok Punkty
Rok 2022 12
Punkty CiteScore - lata ubiegłe
Rok Punkty
2022 12
2021 11.1
2020 8.1
2019 6.2
2018 5.8
2017 6.4
2016 6.8
2015 5.9
2014 5.2
2013 5
2012 4.3
2011 3.6

Impact Factor:

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Filtry

wszystkich: 8

  • Kategoria
  • Rok
  • Opcje

wyczyść Filtry wybranego katalogu niedostępne

Katalog Czasopism

Rok 2024
  • Bile conjugation and its effect on in vitro lipolysis of emulsions
    Publikacja

    - FOOD RESEARCH INTERNATIONAL - Rok 2024

    Bile Salts (BS) are responsible for stimulating lipid digestion in our organism. Gut microbiota are responsible for the deconjugation process of primary conjugated to secondary unconjugated BS. We use two structurally distinct BS and characterize the rate of lipolysis as a compound parameter. A static in-vitro digestion model as well as meta-analysis of literature data has been performed to determine the most influential factors...

    Pełny tekst do pobrania w serwisie zewnętrznym

Rok 2023
Rok 2022
Rok 2021
Rok 2020
  • Colloidal transport of lipid digesta in human and porcine small intestinal mucus
    Publikacja
    • A. Macierzanka
    • O. Ménard
    • D. Dupont
    • K. Gutkowski
    • R. Staroń
    • L. Krupa

    - FOOD RESEARCH INTERNATIONAL - Rok 2020

    Small intestinal mucus transport of food-derived particulates has not been extensively studied, despite mucus being a barrier nutrients need to cross before absorption. We used complex dispersions of digesta obtained from simulated, dynamic gastrointestinal digestion of yogurt to examine the penetrability of human and porcine mucus to the particles formed of lipolysis products. Quantitative, time-lapse confocal microscopy revealed...

    Pełny tekst do pobrania w portalu

Rok 2015
  • In vitro antioxidative and binding properties of phenolics in traditional, citrus and exotic fruits
    Publikacja
    • Y. Park
    • M. Cvikrová
    • O. Martincová
    • K. Ham
    • S. Kang
    • Y. Park
    • J. Namieśnik
    • A. Rombolà
    • Z. Jastrzebski
    • S. Gorinstein

    - FOOD RESEARCH INTERNATIONAL - Rok 2015

    Many polyphenols bind proteins, therefore our research was focused on the potential of protein binding to polyphenols of investigated fruits and their health-related effects. The contents of polyphenols and related antioxidant activities of traditional, citrus and exotic fruits were compared. The presence of polyphenols (flavonoids and phenolic acids) in the investigated samples and their interaction with human serum albumin (HSA)...

    Pełny tekst do pobrania w serwisie zewnętrznym

Rok 2011
Rok 2010

wyświetlono 1138 razy