FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL

ISSN:

1082-0132

eISSN:

1532-1738

Dyscypliny:

  • Inżynieria chemiczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • Inżynieria materiałowa (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • Nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • Rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • Technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
  • Weterynaria (Dziedzina nauk rolniczych)
  • Nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)

Punkty Ministerialne: Pomoc

Punkty Ministerialne
2020 40 MNiSW 2019
Punkty Ministerialne
Rok Punkty Lista
2020 40 MNiSW 2019
2019 40 MNiSW 2019
2018 25 A
2017 25 A
2016 25 A
2015 25 A
2014 25 A
2013 20 A
2012 25 A
2011 25 A
2010 27 A
2009 27 A
2008 27 A

Punkty CiteScore:

Punkty CiteScore
2018 1.7
Punkty CiteScore
Rok Punkty
2018 1.7
2017 1.3
2016 1.06

Impact Factor:

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Polityka wydawnicza:

Pre-print
wersja autorska artykułu przed recenzją
Post-print
wersja autorska artykułu po recenzji

Tabela statusów SHERPA RoMEO

Tabela statusów SHERPA RoMEO
SHERPA RoMEO kolor Polityka archiwizacji
Zielony można archiwizować pre-printy i post-printy lub wersję wydawcy
Niebieski can archive post-prints
Żółty można archiwizować pre-printy
Biały nie można archiwizować żadnych materiałów
Szary brak danych

Filtry

wszystkich: 1

  • Kategoria
  • Rok

Katalog Czasopism

2014

wyświetlono 112 razy