INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

International journal of food science and technology

Pre-print
wersja autorska artykułu przed recenzją
Post-print
wersja autorska artykułu po recenzji

Tabela statusów SHERPA RoMEO

Tabela statusów SHERPA RoMEO
SHERPA RoMEO kolor Polityka archiwizacji
Zielony można archiwizować pre-printy i post-printy lub wersję wydawcy
Niebieski can archive post-prints
Żółty można archiwizować pre-printy
Biały nie można archiwizować żadnych materiałów
Szary brak danych

ISSN: 0950-5423

Współczynnik Impact Factor

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

Punkty Ministerialne

Punkty Ministerialne
Lista Rok Punkty
A 2017 25
A 2016 25
A 2015 25
A 2014 25
A 2013 25
A 2011 25
A 2008 27

Filtry

wszystkich: 4

  • Kategoria
  • Rok

Katalog Czasopism

2016
2014
2010
  • Comparative characterisation of durian, mango and avocado
    Publikacja
    • S. Poovarodom
    • R. Haruenkit
    • S. Vearasilip
    • J. Namieśnik
    • M. Cvikrova
    • O. Martincova
    • A. Ezra
    • M. Suhaj
    • P. Ruamsuke
    • S. Gorinstein

    - INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY - 2010

    Celem przeprowadzonych badan była ocena właściwości odżywczych i bioaktywnych stosunkowo mało znanych egzotycznych owoców duriana i ich porównanie z parametrami charakteryzującymi powszechnie znane owoce mango i gruszki adwokackiej. W badaniach wykorzystano takie techniki jak HPLC, trójwymiarowa fluorescencja (3D-FL), testy oparte na zastosowaniu rodników (ABTS i DPPH) oraz zaawansowane techniki chemometryczne. na podstawie uzyskanych...

    Pełny tekst w serwisie zewnętrznym

2001

wyświetlono 7 razy