INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

ISSN:

0950-5423

eISSN:

1365-2621

Dyscypliny:

  • Inżynieria chemiczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • Inżynieria materiałowa (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • Inżynieria mechaniczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • Biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • Nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • Rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • Technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
  • Zootechnika i rybactwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • Biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
  • Nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)

Punkty Ministerialne: Pomoc

Punkty Ministerialne - aktualny rok
Rok Punkty Lista
Rok 2024 70 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
Punkty Ministerialne - lata ubiegłe
Rok Punkty Lista
2024 70 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
2023 70 Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023
2022 70 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2021 70 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2020 70 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2019 70 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2018 25 A
2017 25 A
2016 25 A
2015 25 A
2014 25 A
2013 25 A
2012 25 A
2011 25 A
2010 27 A

Model czasopisma:

Hybrydowe

Punkty CiteScore:

Punkty CiteScore - aktualny rok
Rok Punkty
Rok 2022 5.6
Punkty CiteScore - lata ubiegłe
Rok Punkty
2022 5.6
2021 5.1
2020 4.9
2019 4.1
2018 3.9
2017 3.6
2016 3.1
2015 2.7
2014 2.7
2013 2.5
2012 2.3
2011 2.2

Impact Factor:

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Filtry

wszystkich: 13

  • Kategoria
  • Rok
  • Opcje

wyczyść Filtry wybranego katalogu niedostępne

Katalog Czasopism

Rok 2023
Rok 2021
Rok 2020
Rok 2019
Rok 2016
Rok 2014
Rok 2010
  • Comparative characterisation of durian, mango and avocado
    Publikacja
    • S. Poovarodom
    • R. Haruenkit
    • S. Vearasilip
    • J. Namieśnik
    • M. Cvikrova
    • O. Martincova
    • A. Ezra
    • M. Suhaj
    • P. Ruamsuke
    • S. Gorinstein

    - INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY - Rok 2010

    Celem przeprowadzonych badan była ocena właściwości odżywczych i bioaktywnych stosunkowo mało znanych egzotycznych owoców duriana i ich porównanie z parametrami charakteryzującymi powszechnie znane owoce mango i gruszki adwokackiej. W badaniach wykorzystano takie techniki jak HPLC, trójwymiarowa fluorescencja (3D-FL), testy oparte na zastosowaniu rodników (ABTS i DPPH) oraz zaawansowane techniki chemometryczne. na podstawie uzyskanych...

    Pełny tekst do pobrania w serwisie zewnętrznym

Rok 2001

wyświetlono 739 razy