JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS

ISSN:

0889-1575

eISSN:

1096-0481

Dyscypliny:

  • biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
  • zootechnika i rybactwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
  • nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)

Punkty Ministerialne: Pomoc

Punkty Ministerialne - aktualny rok
Rok Punkty Lista
Rok 2025 100 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
Punkty Ministerialne - lata ubiegłe
Rok Punkty Lista
2025 100 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
2024 100 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
2023 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023
2022 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2021 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2020 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2019 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2018 35 A
2017 35 A
2016 35 A
2015 35 A
2014 35 A
2013 35 A
2012 40 A
2011 40 A
2010 32 A

Model czasopisma:

Hybrydowe

Punkty CiteScore:

Punkty CiteScore - aktualny rok
Rok Punkty
Rok 2023 6.2
Punkty CiteScore - lata ubiegłe
Rok Punkty
2023 6.2
2022 5.5
2021 5.7
2020 6.4
2019 5.5
2018 5.5
2017 4.6
2016 4.4
2015 3.9
2014 5.2
2013 4.8
2012 4.2
2011 4

Impact Factor:

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Filtry

wszystkich: 25

  • Kategoria
  • Rok
  • Opcje

wyczyść Filtry wybranego katalogu niedostępne

Katalog Czasopism

Rok 2025
Rok 2024
Rok 2023
Rok 2022
  • Mercury content in beetroot and beetroot-based dietary supplements
    Publikacja

    - JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS - Rok 2022

    Total mercury (THg) concentrations in fifty-four beetroot-based DSs and seven lots of conventional and organic beetroots (divided into unpeeled, peeled, and skins) were determined by direct thermal decomposition-gold amalgamation cold vapour atomic absorption spectrometry. The analytical procedure was optimised and validated. The recovery (%) for Hg was 101.9 and 92.73 in BCR-463 and DOLT 4, respectively. The intermediate precision...

    Pełny tekst do pobrania w portalu

Rok 2021
Rok 2020
Rok 2018
Rok 2014
Rok 2011

wyświetlono 2067 razy